Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Συστήματα Θερμομόνωσης & Στεγάνωσης Πολυουρεθάνης & Πολυουρίας (Polyurea)

Συστήματα Θερμομόνωσης & Στεγάνωσης Πολυουρεθάνης & Πολυουρίας (Polyurea)

Τα συστήματα θερμομόνωσης και στεγάνωσης με αφρό πολυουρεθάνης & πολυουρία (polyurea) αποτελούν την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στον κλάδο των μονώσεων.

Είναι συστήματα που αποτελούνται από υλικά 2 συστατικών που μέσω μίας ειδικής μονάδας επεξεργασίας και ψεκασμού δημιουργούν μια ενιαία επιφάνεια επικάλυψης με πολλές διαφορετικές ιδιότητες ανάλογα με τα υλικά μίξης. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από θερμομονωτικός αφρός μέχρι ελαστική μεμβράνη στεγανοποίησης. 

Οι χρήσεις τους είναι απεριόριστες και μπορούν να εφαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια, ακόμα και για τις πιο δύσκολες και απαιτητικές εφαρμογές. Στεγνώνουν σε δευτερόλεπτα.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Τι είναι, που και γιατί εφαρμόζεται ο Αφρός Πολυουρεθάνης;
Ο αφρός πολυουρεθάνης είναι το υπό συγκεκριμένες συνθήκες χημικό αποτέλεσμα της ένωσης ισοκυανικού και πολυόλης.
Αποτελεί το καλύτερο υλικό θερμομόνωσης, σήμερα και εφαρμόζεται άμεσα με ψεκασμό σε δώματα, κεραμοσκεπές, περιμετρικά τοιχία, πυλωτές κ.α. και κατά την εφαρμογή του παρουσιάζει τέλεια πρόσφυση με οποιοδήποτε δομικό υλικό (μπετόν, μάρμαρο, πέτρα, ξύλο, κτλ).
Δεν έχει αρμούς, μηδενίζει τις θερμογέφυρες και μειώνει σημαντικά το κόστος ψύξης - θέρμανσης.
Έχει το χαμηλότερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ= 0,028 W/m*K από όλα τα άλλα θερμομονωτικά υλικά.

Εφαρμόζεται σε επιφάνειες απαλλαγμένες από σαθρά υλικά και υγρασίες και ψεκάζεται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (οριζόντια, κάθετα, αντίθετα).
Αποτελεί την ιδανική λύση για θερμομόνωση κατοικιών, χώρων εργασίας, ψυκτικών θαλάμων, θαλάμων συντήρησης τροφίμων, κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών μονάδων, εργοστασιακών χώρων κ.α.
Ενδείκνυται και για παλιές κατασκευές καθώς δεν προσθέτει βάρος στο φέροντα οργανισμό του κτιρίου.

Τι είναι, που και γιατί εφαρμόζεται η Πολυουρία (Polyurea);
Η πολυουρία (polyurea) είναι το υπό συγκεκριμένες συνθήκες χημικό αποτέλεσμα της ένωσης ισοκυανικού και αμινών.
Τα συστήματα ψεκασμού πολυουρίας (polyurea) είναι μια νέα τεχνολογία που συνεχώς κερδίζει μερίδιο στο τομέα της μόνωσης λόγω της ταχύτητας εφαρμογής, της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας της.
Η πολυουρία (polyurea) εφαρμόζεται για στεγανοποίηση επιφανειών μικρών και μεγάλων απαιτήσεων.
Η διαδικασία ψεκασμού μοιάζει με αυτή του αφρού πολυουρεθάνης άλλα το τελικό προϊόν είναι μια ελαστική επιφάνεια μεγάλων αντοχών σε φθορά, στον ήλιο, σε χημικά και γήρανση (μεγάλο προσδόκιμο ζωής).
Αναλόγως των απαιτήσεων της κάθε επιφάνειας διατίθεται και η κατάλληλη πολυουρία (polyurea).
Είτε πρόκειται για στεγανοποίηση υπογείων, δεξαμενών, φυτευτών δωμάτων, δαπέδων, είτε για απαιτήσεις χημικών εργαστηρίων ή υγειονομικών θαλάμων, είτε ως υπόστρωμα ή ως τελική επιφάνεια, η εφαρμογή πολυουρίας (polyurea) είναι η πιο εξελιγμένη μέθοδος επικάλυψης και στεγανοποίησης επιφανειών χωρίς αρμούς, με ταχύτητα εφαρμογής και με πολλά χρόνια εγγύηση.

Τα σύγχρονα πολυουρεθανικά υλικά και η πολυουρία (polyurea) δεν εκπέμπουν επιβλαβή στοιχεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δομικά υλικά και για εσωτερικούς χώρους. Δεν επιβαρύνουν το όζον και βοηθούν στη μείωση των εκπομπών του CO2.

Πλεονεκτήματα συστημάτων ψεκασμού πολυουρεθάνης & πολυουρίας (polyurea):

• Θερμομόνωση και στεγανοποίηση σε μια εφαρμογή
• Τέλεια πρόσφυση στην επιφάνεια που εφαρμόζονται
• Εφαρμογή και σε παλιές κατασκευές
• Μηδενική επιβάρυνση του φέροντος οργανισμού του κτιρίου λόγω του πολύ μικρού βάρους ανά τετραγωνικό
• Ταχύτητα εφαρμογής, μεγάλες επιφάνειες μπορούν να καλυφθούν σε λίγο χρόνο.
• Μεγάλη διάρκεια ζωής με μηδενική συντήρηση
• Εφαρμόζεται σε κοίλες/κυρτές επιφάνειες ή επιφάνειες με αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες
• Εφαρμόζεται σε κάθετες επιφάνειες και ανάποδα
• Εφαρμόζεται χειμώνα - καλοκαίρι
• Ελαχιστοποιεί τις αστοχίες καθώς δεν υπάρχουν αρμοί και ενώσεις
• Αντοχή σε φορτία. Δεν ρηγματώνεται
• Αντοχή σε πολύ χαμηλές/ψηλές θερμοκρασίες
• Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες
• Μείωση εκπομπών CO2
• Μηδενική επιβάρυνση του όζοντος

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές εφαρμογές:

ΤΟΙΧΟΙ & ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

Αφρός πολυουρεθάνης
Είναι σύστημα θερμομόνωσης που βασίζεται σε ψεκαστή πολυουρεθάνη. Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, τούβλο, μέταλλο, ξύλο, κ.λ.π.) και μορφής επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.)
Έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες και μικρό βάρος.

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ & ΔΩΜΑΤΑ

Αφρός πολυουρεθάνης & top coat
Είναι σύστημα θερμομόνωσης & στεγανοποίησης που βασίζεται σε ψεκαστή πολυουρεθάνη επικαλυμμένο με Top Coat. Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς με 100% στεγανότητα. Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, κ.λ.π.) και μορφής επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.)
Έχει μεγάλες μηχανικές αντοχές, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες και μικρό βάρος. Δημιουργεί ενιαία επιφάνεια χωρίς κανένα αρμό και έχει μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή).
Το σύστημα θερμομόνωσης & στεγανοποίησης εφαρμόζεται σε επιμελημένη επιφάνεια με σχετική υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 6%, με ειδικό εξοπλισμό ψεκασμού με θερμοκρασία πρώτων υλών 40° C-80° C και πίεση 130-180 bar.
Είναι κατάλληλο και προτείνεται για θερμομόνωση & στεγανοποίηση σε: Κεραμοσκεπές, Υπόστεγα, Δώματα κ.λ.π.

• Εφαρμογή ασταριού για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση
• Εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης πάχους 4-5 cm, βάρους 40-50 kg/m3 με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ= 0,028 W/m*K
• Επικάλυψη της πολυουρεθάνης με Top Coat σε λευκή ή γκρί απόχρωση για 100% χρωματική σταθερότητα και προστασία από ακτινοβολία UV

Αφρός πολυουρεθάνης & πολυουρία
Είναι σύστημα θερμομόνωσης με αφρό πολυουρεθάνης & στεγανοποίησης που βασίζεται σε ψεκαστή υβριδική πολυουρία (polyurea). Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς με 100% στεγανότητα.
Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος του υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, κ.λ.π.) και τη μορφή της επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.).
Έχει μεγάλες μηχανικές αντοχές, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), απόλυτη & ισχυρή πρόσφυση καθώς και μικρό βάρος. Δημιουργεί ενιαία επιφάνεια χωρίς κανένα αρμό και έχει μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή).
Το σύστημα στεγανοποίησης εφαρμόζεται σε επιμελημένη επιφάνεια με σχετική υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 6%, με ειδικό εξοπλισμό ψεκασμού με θερμοκρασία πρώτων υλών 40° C-80° C και πίεση 130-180 bar.
Είναι κατάλληλο και προτείνεται για στεγανοποίηση σε: Κεραμοσκεπές, Υπόστεγα, Δώματα, Μεταλλικές Στέγες, Βεράντες, κ.λ.π.

• Εφαρμογή ειδικού ασταριού για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση
• Εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης πάχους 4-5 cm, βάρους 40-50 kg/m3 με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ= 0,028 W/m*K
• Εφαρμογή ψεκαστής υβριδικής πολυουρίας (polyurea) πάχους 2mm
• Επικάλυψη της πολυουρίας με Top Coat σε λευκή ή γκρί απόχρωση για 100% χρωματική σταθερότητα και προστασία από ακτινοβολία UV

Δείτε τα video θερμουγρομόνωσης κεραμοσκεπής εξωτερικά & δώματος:

 

ΔΑΠΕΔΑ

Υβριδική πολυουρία & top coat
Είναι σύστημα προστασίας δαπέδου που βασίζεται σε ψεκαστή υβριδική πολυουρία (polyurea). Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς και μας δίνει 100% στεγανότητα. Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, κ.λ.π.) και τη μορφή επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.). Μπορεί να γίνει αντιολισθηρό εφ' όσον απαιτηθεί.
Έχει μεγάλες μηχανικές αντοχές, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες και μικρό βάρος. Δημιουργεί ενιαία επιφάνεια χωρίς κανένα αρμό και έχει μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή). Το σύστημα προστασίας δαπέδου με ψεκαστή υβριδική πολυουρία (polyurea) εφαρμόζεται σε επιμελημένη επιφάνεια με σχετική υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 6%, με ειδικό εξοπλισμό ψεκασμού με θερμοκρασία πρώτων υλών 40° C-80° C και πίεση 130-180 bar.
Είναι κατάλληλο και προτείνεται για: Ταράτσες, Βεράντες, Δάπεδα ήπιας κυκλοφορίας κ.λ.π.

• Εφαρμογή αστάρι για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση
• Εφαρμογή ψεκαστής υβριδικής πολυουρίας (polyurea), πάχους 2–2,5 mm
• Τοποθέτηση ειδικού Top Coat για επιφάνεια σκληρής χρήσης.

Καθαρή πολυουρία & top coat
Είναι σύστημα προστασίας δαπέδου που βασίζεται σε ψεκαστή καθαρή πολυουρία (polyurea). Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς και μας δίνει 100% στεγανότητα. Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, κ.λ.π.) και τη μορφή επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.). Μπορεί να γίνει αντιολισθηρό εφ' όσον απαιτηθεί.
Έχει μεγάλες μηχανικές αντοχές, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες και μικρό βάρος. Δημιουργεί ενιαία επιφάνεια χωρίς κανένα αρμό και έχει μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή).
Το σύστημα προστασίας δαπέδου με ψεκαστή καθαρή πολυουρία (polyurea) εφαρμόζεται σε επιμελημένη επιφάνεια με σχετική υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 6%, με ειδικό εξοπλισμό ψεκασμού με θερμοκρασία πρώτων υλών 40° C-80° C και πίεση 130-180 bar.
Είναι κατάλληλο και προτείνεται για: Βιομηχανικά Δάπεδα, Ταράτσες, Βεράντες, Δάπεδα αυξημένης κυκλοφορίας κ.λ.π.

• Εφαρμογή αστάρι για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση
• Εφαρμογή ψεκαστής καθαρής πολυουρίας, πάχους 2–2,5 mm
• Τοποθέτηση ειδικού Top Coat, για επιφάνεια πολύ σκληρής χρήσης

Αλειφατική πολυουρία
Είναι σύστημα προστασίας δαπέδου που βασίζεται σε ψεκαστή αλειφατική πολυουρία (polyurea). Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς και μας δίνει 100% στεγανότητα. Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, κ.λ.π.) και τη μορφή επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.). Μπορεί να γίνει αντιολισθηρό εφ' όσον απαιτηθεί.
Η αλειφατική πολυουρία είναι ανθεκτική στην ηλιακή ακτινοβολία και δεν χρειάζεται προστασία από την UV ακτινοβολία. Είναι η ιδανική λύση για δάπεδα εξωτερικών χώρων. Έχει μεγάλες μηχανικές αντοχές, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες και μικρό βάρος. Δημιουργεί ενιαία επιφάνεια χωρίς κανένα αρμό και έχει μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή).
Το σύστημα προστασίας δαπέδου με ψεκαστή αλειφατική πολυουρία (polyurea) εφαρμόζεται σε επιμελημένη επιφάνεια με σχετική υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 6%, με ειδικό εξοπλισμό ψεκασμού με θερμοκρασία πρώτων υλών 40° C-80° C και πίεση 130-180 bar.
Είναι κατάλληλο και προτείνεται για: Εκτεθειμένα Βιομηχανικά Δάπεδα, Χώρους φορτοεκφορτώσεων, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Υδάτινα Πάρκα, Παιδότοπους, Ταράτσες, Βεράντες, Δάπεδα αυξημένης κυκλοφορίας κ.λ.π.

• Εφαρμογή αστάρι για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση
• Εφαρμογή ψεκαστής αλειφατικής πολυουρίας, πάχους 2–2,5 mm

Πολυασπαρτική πολυουρία
Είναι σύστημα προστασίας και διακόσμησης δαπέδου που βασίζεται σε επαλειφόμενη πολυασπαρτική πολυουρία (polyurea). Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς και μας δίνει 100% στεγανότητα.
Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο, ξύλο, κ.λ.π.) και τη μορφή επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.). Μπορεί να γίνει αντιολισθηρό εφ' όσον απαιτηθεί.
Η πολυασπαρτική πολυουρία είναι ανθεκτική στην ηλιακή ακτινοβολία και δεν χρειάζεται προστασία από την UV ακτινοβολία. Αποτελεί ιδανική λύση για διακοσμητικές εφαρμογές σε δάπεδα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Διατίθεται κατά παραγγελία σε διάφορες RAL αποχρώσεις καθώς σε σε διαφανές το οποίο συνδυαζόμενο με βότσαλα, πέτρες, πατητές τσιμεντοκονίες κ.α. αποδίδει δάπεδα εξαιρετικής ομορφιάς. Έχει πολύ μεγάλες μηχανικές αντοχές, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες και μικρό βάρος. Δημιουργεί ενιαία επιφάνεια χωρίς κανένα αρμό και έχει μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή).
Το σύστημα προστασίας και διακόσμησης δαπέδου με επαλειφόμενη πολυασπαρτική πολυουρία (polyurea) εφαρμόζεται σε επιμελημένη επιφάνεια με σχετική υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 6%.
Είναι κατάλληλο και προτείνεται για: Προαύλιους χώρους, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Υδάτινα Πάρκα, Παιδότοπους, Βεράντες, Συνεδριακά κέντρα, Δάπεδα εσωτερικού χώρου επαγγελματικών, ξενοδοχειακών αλλά και οικιακών εγκαταστάσεων κ.λ.π.

• Εφαρμογή αστάρι για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση μόνο σε περίπτωση χρήσης έγχρωμης πολυασπαρτικής πολυουρίας και εφ' όσον απαιτείται
• Εφαρμογή επαλειφόμενης πολυασπαρτικής πολυουρίας, πάχους ανάλογου με τις ανάγκες του έργου

Δείτε το video εφαρμογής συστήματος δαπέδου χώρου στάθμευσης:

ΠΙΣΙΝΕΣ - ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ

Καθαρή πολυουρία & top coat
Είναι σύστημα στεγανοποίησης που βασίζεται σε ψεκαστή καθαρή πολυουρία (polyurea) ειδική για πισίνες & δεξαμενές. Είναι υλικό δύο συστατικών ταχείας πήξης (χρόνος: 10 δευτερόλεπτα) επικαλυμμένο με ειδικό Top Coat με αντοχή στο χλώριο. Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς και μας δίνει 100% στεγανότητα. Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο κ.λ.π.) και μορφής επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.). Έχει μεγάλες μηχανικές αντοχές καθώς και υψηλή αντίσταση σε χημικά, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή).
Το σύστημα στεγανοποίησης εφαρμόζεται σε επιμελημένη επιφάνεια με σχετική υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 6%, με ειδικό εξοπλισμό ψεκασμού με θερμοκρασία πρώτων υλών 40° C-80° C και πίεση 130-180 bar.
Είναι κατάλληλο και προτείνεται για στεγανοποίηση σε: Δεξαμενές Νερού, Σιντριβάνια, Πισίνες, κ.λ.π.

• Εφαρμογή αστάρι για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση
• Εφαρμογή ψεκαστής καθαρής πολυουρίας, πάχους 2,5-3 mm
• Τοποθέτηση ειδικού Top Coat, για αντοχή στο χλώριο με 100% χρωματική σταθερότητα και αντοχή στην UV ακτινοβολία

Αλειφατική πολυουρία
Είναι σύστημα στεγανοποίησης που βασίζεται σε ψεκαστή αλειφατική πολυουρία (polyurea) ειδική για πισίνες & δεξαμενές. Είναι υλικό δύο συστατικών ταχείας πήξης (χρόνος: 10 δευτερόλεπτα) με αντοχή στο χλώριο. Το σύστημα είναι χωρίς αρμούς και μας δίνει 100% στεγανότητα. Εφαρμόζεται και έχει πρόσφυση σε δομικά στοιχεία ανεξάρτητα από το είδος υλικού (σκυρόδεμα, μέταλλο κ.λ.π.) και τη μορφή επιφάνειας (επίπεδη, καμπύλη, τεθλασμένη, λεία κ.λ.π.).
Η αλειφατική πολυουρία είναι ανθεκτική στην ηλιακή ακτινοβολία και δεν χρειάζεται προστασία από την UV ακτινοβολία. Διατίθεται κατά παραγγελία σε διάφορες RAL αποχρώσεις και είναι η ιδανική λύση για πισίνες και συντριβάνια. Έχει μεγάλες μηχανικές αντοχές καθώς και υψηλή αντίσταση σε χημικά, μεγάλη αντοχή στο χρόνο (γήρανση), τέλεια και ισχυρή πρόσφυση σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, μεγάλη ελαστικότητα και θερμική σταθερότητα (συστολή-διαστολή).
Είναι κατάλληλη και προτείνεται για στεγανοποίηση σε: Αθλητικές εγκαταστάσεις, Υδάτινα πάρκα, Δεξαμενές Νερού, Σιντριβάνια, Πισίνες, κ.λ.π.

• Εφαρμογή αστάρι για σταθεροποίηση υποστρώματος και αγκύρωση
• Εφαρμογή ψεκαστής αλειφατικής πολυουρίας, πάχους 2,5–3 mm

Δείτε το video εφαρμογής στεγάνωσης πισίνας:

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αμμοβολή & Αφρός πολυουρεθάνης & καθαρή πολυουρία
Καθαρισμός των μεταλλικών επιφανειών με αμμοβολή και εφαρμογή συνδυασμών από αστάρι, αφρό πολυουρεθάνης, καθαρή πολυουρία (polyurea) και top coat ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

ΠΛΟΙΑ

Αμμοβολή & Καθαρή πολυουρία
Καθαρισμός του σκάφους με αμμοβολή και εφαρμογή συνδυασμών από αστάρι, καθαρή πολυουρία (polyurea) και top coat ανάλογα με τις προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις του έργου.

Όλα τα παραπάνω συστήματα μπορούν να προσαρμοσθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρία μας προσφέρει:

  • Μονώσεις, δάπεδα και προστατευτικές επενδύσεις τελευταίας τεχνολογίας με συνδυασμούς υλικών κορυφαίας ποιότητας
  • Συμβουλευτική υποστήριξη για την επιλογή του σωστού συστήματος & υλικών
  • Άριστη εφαρμογή από εξειδικευμένα συνεργεία του Kalivis group
  • Ποιότητα κατασκευής με εγγύηση
  • Οικονομία στην τσέπη σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την οικονομικότερη λύση για την περίπτωση που σας απασχολεί.

Δείτε επίσης:

Scroll to Top