Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η Καλύβης ΑΕ πάει Πανεπιστήμιο!

Η Καλύβης ΑΕ πάει Πανεπιστήμιο!

Την Τετάρτη 12/10/2016 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο ΑΕΙ Πειραιά τ.τ. πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εσπερίδα με θέμα ''ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ'' με συμμετοχή της Καλύβης ΑΕ και άλλων φορέων του κατασκευαστικού κλάδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Msc “Management in Construction”, Καθηγητή Γ. Μεταξά, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, και του Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ, MSc, Μέλους Επιτροπής συντάξεως ΚΤΣ και ΜΕΤΣ/ΚΕΔΕ, Ν. Μαρσέλλου, ο οποίος έκανε την αρχική γενική εισήγηση της εσπερίδας.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και οι εξαιρετικές εισηγήσεις από όλους τους φορείς προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των νέων επιστημόνων του κλάδου και έθεσαν τις βάσεις και για επόμενες συναφείς εκδηλώσεις ώστε να ενισχύεται η συνεχής ενημέρωση & επιμόρφωση τους.

Οι θεματικές της εκδήλωσης:

  • Σύγχρονες Εξελίξεις Ασφαλτικών Οδοστρωμάτων - Διακοσμητική Άσφαλτος - Δ. Φράγκος, Πολιτικός Μηχανικός, Hellenic Pavements Ltd
  • Ειδικές Άσφαλτοι - Σ. Ηλιάδης, Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc Sales Manager. Bitumen Coral sa
  • Προκατασκευή - Ειδικές Κατασκευές - Αθ. Απέργης, Πολιτικός Μηχανικός
  • Επανέλεγχος σκληρυμένου σκυροδέματος -Τεχνολογίες επισκευών - Σπ. Βασιλείου, ΔΟKΙMΗ Ο.Ε., Εργαστήριο ελέγχου σκυροδέματος
  • Στεγανώσεις / Μονώσεις Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα - Γ. Διαμαντογιάννης, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. & Β. Ζαγκαβιέρος, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ.

Οι εισηγητές της εταιρείας μας, Γ. Διαμαντογιάννης και Β. Ζαγκαβιέρος παρουσίασαν και ανέπτυξαν διεξοδικά την τεχνολογία των συστημάτων στεγάνωσης και μόνωσης κτιρίων, καθώς και των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων που απαιτούνται για την εφαρμογή τους. Προβλήθηκαν σχετικά videos από έργα πιστοποιημένων συνεργείων του Kalivis group που προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και οι εισηγητές απάντησαν εμπεριστατωμένα στις καταιγιστικές ερωτήσεις τους.

Η Καλύβης ΑΕ υποστηρίζει πρωτοβουλίες σαν κι αυτή και πρωτοπορεί, υιοθετώντας και παρουσιάζοντας κάθε τεχνολογική εξέλιξη στον κλάδο δομικών υλικών, μονώσεων και μηχανημάτων, που αναβαθμίζει την ποιότητα κατασκευής και επισκευής κτιρίων.

Scroll to Top