Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος της KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής των προϊόντων του Γερμανικού οίκου KÖSTER BAUCHEMIE AG στην Ελληνική, στην Κυπριακή και Αλβανική αγορά.

Η επίσημη ανακοίνωση της KÖSTER BAUCHEMIE AG έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του οίκου www.koster.gr και μπορείτε να τη δείτε πατώντας ΕΔΩ

Η KÖSTER BAUCHEMIE AG ιδρύθηκε το 1982 και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων και συστημάτων στεγάνωσης υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η KÖSTER αποτελεί μια ομάδα με περισσότερες από 20 εταιρείες με παγκόσμιες δραστηριότητες σε περισσότερες από 50 χώρες. Η έδρα της βρίσκεται στο Aurich της Γερμανίας.

Η KÖSTER ειδικεύεται στη στεγάνωση. Τα εξελιγμένα και πρωτοποριακά προϊόντα της προστατεύουν και συντηρούν κτήρια και κατασκευές παγκοσμίως. Είτε το έργο είναι η αποκατάσταση κτηρίου πολιτιστικής κληρονομιάς, είτε στεγάνωση νέας κατασκευής, ή ακόμα επισκευή κάποιου άλλου αποτυχημένου συστήματος στεγάνωσης, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι τα πολλά και ολοκληρωμένα συστήματα των προϊόντων KÖSTER προσφέρουν τη βέλτιστη λύση.

Η KÖSTER είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα. Η τρέχουσα σειρά των προϊόντων KÖSTER αποτελείται από ασφαλτικά για υπόγειες στεγάνωσεις θετικών πιέσεων, κρυσταλλικές πάστες σφράγισης αρνητικών πιέσεων, υλικά στεγανοποίησης δεξαμενών και σηράγγων, επισκευαστικούς σοβάδες, οριζόντια ανθυγρά φράγματα, αντιμουχλικά συστήματα, ενέματα ρηγματώσεων και συστήματα επισκευής ρωγμών, επισκευαστικά σκυροδέματος και προϊόντα προστασίας, πρόσθετα σκυροδέματος και κονιαμάτων, τσιμεντοειδή υποστρώματα, επιστρώσεις δαπέδων, συστήματα ελέγχου της υγρασίας, σφραγιστικά αρμών, συστήματα αδιαβροχοποίησης μπάνιου, στεγανωτικά προσόψεων, καθώς και μεμβράνες ΤΡΟ και ECB για την στεγάνωση δωμάτων.

Το Olympic Hall στο Πεκίνο, το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, το αεροδρόμιο του Μονάχου, το Βασιλικό Παλάτι στην Κοπεγχάγη, ο πυρηνικός σταθμός στη Σόφια, το Χρηματιστήριο της Βομβάης, η διώρυγα του Παναμά και πολλά άλλα γνωστά κτίσματα σε όλο τον κόσμο έχουν όλα στεγανοποιηθεί χρησιμοποιώντας τα συστήματα και τα υλικά KÖSTER.

Η επιτυχής επίλυση προβλημάτων στεγανοποίησης απαιτεί γνώση και εμπειρία. Οι συνεργάτες της KÖSTER σε όλο τον κόσμο παρέχουμε στους πελάτες συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επίλυσης των συγκεκριμένων προβλημάτων τους με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος και στον πιο σύντομο χρόνο. Επιπλέον, διοργανώνουμε τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για αρχιτέκτονες, μηχανικούς και εφαρμοστές για να διασφαλίσουμε την επιτυχή εφαρμογή των προϊόντων KÖSTER.

Η KÖSTER έχει κερδίσει τη φήμη της ως αξιόπιστου συνεργάτη στην οικοδομική βιομηχανία βάσει της πολυετούς εμπειρίας της στην παροχή λύσεων υδατοστεγάνωσης υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας.

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτε λιγότερο στους πελάτες της!

Scroll to Top