Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Απόλυτα επιτυχημένη αντιμετώπιση ανερχόμενης υγρασίας με εφαρμογή KÖSTER Crisin 76 στη Ρόδο!

Απόλυτα επιτυχημένη αντιμετώπιση ανερχόμενης υγρασίας με εφαρμογή KÖSTER Crisin 76 στη Ρόδο!

Ένα πολύ δύσκολο και χρονίζον πρόβλημα ανερχόμενης υγρασίας σε σπίτι στη Ρόδο αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη επιτυχία με την εφαρμογή του συστήματος KÖSTER Crisin 76 από το πρώτο εκπαιδευμένο στα συστήματα KÖSTER συνεργείο μονώσεων του Kalivis group στην Ελλάδα, Βλάχος Βλάσης & Υιός Ο.Ε.!

Η κυρία Αφροδίτη, ιδιοκτήτρια του σπιτιού στη Ρόδο, βρισκόταν σε απόγνωση! Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, το πρόβλημα ανερχόμενης υγρασίας που είχε εμφανιστεί στο σπίτι της ήταν εξαιρετικά σοβαρό! Χειροτέρευε ημέρα με την ημέρα και χρόνιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όλες οι απόπειρες αντιμετώπισης του από τους "ειδικούς" που την είχαν επισκεφθεί, απέτυχαν παταγωδώς!

Ο Βλάσης Βλάχος όμως, με 40 χρόνια εμπειρίας στις μονώσεις και έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του από την εταιρία μας στα συστήματα KÖSTER (είναι σε αναμονή μάλιστα της σχετικής πιστοποίησης), μόλις μελέτησε το πρόβλημα, γνώριζε τι έπρεπε να κάνει. Έχοντας δει και στο παρελθόν στο εξωτερικό το πόσο αποτελεσματικό είναι το σύστημα KÖSTER Crisin 76 ήξερε ότι αυτό ήταν η μόνη απόλυτη και οριστική λύση.

Το σύστημα γωνιακής αναρρόφησης KÖSTER Suction Angle System με το KÖSTER Crisin 76 Concentrate είναι το πιο επιτυχημένο σύστημα της KÖSTER για την εφαρμογή οριζόντιου φράγματος υγρασίας σε υπάρχοντες τοίχους. Το KÖSTER Crisin 76 Concentrate είναι μια πολύ λεπτή υγρή ρητίνη που διεισδύει ακόμα και στα πιο μικρά τριχοειδή του δομικού υλικού, σταματά μόνιμα την τριχοειδή δράση ενώ παράλληλα προσδίδει υδροφοβικές ιδιότητες σε ολόκληρο το δομικό στοιχείο.

Για την εφαρμογή του συστήματος δημιουργούνται οπές με τρυπάνι σε τακτά διαστήματα, ανάλογες με το πάχος της τοιχοποιίας. Το KÖSTER Crisin 76 Concentrate εγχύεται χωρίς πίεση στον τοίχο με την χρήση των γωνιακών βάσεων KÖSTER Suction Angle και των απορροφητικών ράβδων KÖSTER Capillary Rods οι οποίες λειτουργούν ως φυτίλι.

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε χωρίς πίεση να αξιοποιεί την ίδια τριχοειδή δράση, η οποία είναι η αιτία της ανερχόμενης υγρασίας. Με τον τρόπο αυτόν χρησιμοποιείται η αιτία της ανερχόμενης υγρασίας για την καταπολέμησή της. Το μεγάλο πλεονέκτημα των ράβδων KÖSTER Capillary Rods είναι ότι δεν επιτρέπουν την άσκοπη διαρροή υλικού σε ρωγμές ή κενά. Το υλικό απελευθερώνεται μόνο στα σημεία που η ράβδος εφάπτεται με τα τοιχώματα της οπής, εμποτίζει το δομικό στοιχείο και το στεγανοποιεί πλήρως.

Ο Βλάσης, με τη βοήθεια του γιου του Βασίλη που είναι το νέο αίμα και άξιος συνεχιστής του έργου του πατέρα του, τελείωσε την εφαρμογή του οριζόντιου φράγματος για την αντιμετώπιση της ανερχόμενης υγρασίας, καθώς και την αποκατάσταση της τοιχοποιίας γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο επαγγελματισμός της Βλάσης Βλάχος & Υιός Ο.Ε., η οποία υποστηρίζεται πλήρως και εκπαιδεύεται διαρκώς από την εταιρία μας, καθώς και το εξαιρετικής Γερμανικής ποιότητας, πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα KÖSTER Crisin 76 έδωσαν οριστική λύση στο πρόβλημα.

Το σπίτι της κυρίας Αφροδίτης αποκαταστάθηκε πλήρως, κάνοντας την ίδια και τους οικείους της ευτυχείς και ευγνώμονες για το νέο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης που τους εξασφαλίσαμε και εμάς χαρούμενους, πέρα και πάνω από την επαγγελματική μας επιτυχία, για την συνεισφορά μας στον συνάνθρωπο. Να είσαι καλά κυρία Αφροδίτη!

Ακολουθεί σειρά φωτογραφιών από την εφαρμογή του συστήματος KÖSTER Crisin 76 στη Ρόδο καθώς και link στο τέλος του άρθρου, με αναφορά στο σύστημα KÖSTER Crisin 76 καθώς και στο συγκεκριμένο έργο, στην επίσημη ιστοσελίδα της KÖSTER BAUCHEMIE AG www.koster.gr.

 

Δείτε επίσης:

Οριζόντια φράγματα με έγχυση χωρίς πίεση

Δημοσίευση του έργου στην επίσημη ιστοσελίδα της KÖSTER BAUCHEMIE AG

Δείτε επίσης:

Scroll to Top