Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσίασε την KÖSTER BAUCHEMIE AG στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσίασε την KÖSTER BAUCHEMIE AG στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μια ενδιαφέρουσα εταιρική παρουσίαση περίμενε τους προσκεκλημένους της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ  το απόγευμα της 23ης Μαΐου 2018, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στο φιλόξενο και σύγχρονο χώρο του INNOVATHENS powered by Samsung, τον πρωτοπόρο Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, καταξιωμένοι επαγγελματίες αρχιτεκτονικών και μελετητικών γραφείων, κατασκευαστικών εταιριών, βιομηχανιών σκυροδέματος καθώς επίσης συνεργεία μονώσεων και επισκευών με μεγάλη εμπειρία, τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη επίσημη παρουσίαση της γερμανικής εταιρίας προϊόντων στεγάνωσης KÖSTER BAUCHEMIE AG στην Ελλάδα.
 
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Βλάχος, πρώην Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων, Επικοινωνίας & Public Affairs της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-Lafarge & νυν υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ.

Ο κ. Αντώνης Οικονόμου, Διευθυντής του INNOVATHENS,  χαιρέτισε την εκδήλωση και επεσήμανε την αναγκαιότητα της συνεργατικής επιχειρηματικότητας, των καινοτόμων ιδεών και της δικτύωσης δημιουργικών ανθρώπων.

Την KÖSTER BAUCHEMIE AG και τα πρωτοποριακά προϊόντα της παρουσίασε ο International Sales Manager της εταιρίας, κ. Hugo Torres.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και Δ/νων Σύμβουλος της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, κ. Δημήτρης Καλύβης, παρουσιάζοντας τις αρχές λειτουργίας και την πολιτική της εταιρίας, τόνισε ότι η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ πιστεύει και ενισχύει την ανταλλαγή γνώσης, εμπειρίας και τεχνογνωσίας, υποστηρίζει τις καινοτόμες ιδέες και τη δια βίου μάθηση και προωθεί τις καλές πρακτικές.

Η επιτυχημένη βραδιά έκλεισε με ελαφρύ δείπνο και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προσκεκλημένων και των στελεχών της εταιρίας σχετικά με τα καινοτόμα συστήματα στεγάνωσης και επισκευών της KÖSTER BAUCHEMIE AG.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Scroll to Top