Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Πρόσκληση στο Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB της 4/4/2017

Πρόσκληση στο Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB της 4/4/2017

Η Καλύβης Α.Ε. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία εφαρμοστή ή μελετητή του χώρου των θερμομονώσεων κτιρίων, ο οποίος επιθυμεί να λάβει την πιστοποίηση του οίκου JUB d.o.o., στο Σεμινάριο με τίτλο "Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB", που θα λάβει χώρα την 4η Απριλίου 2017 στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας μας επί της οδού Ορφέως 55-57 Γκάζι.

Το Σεμινάριο θα γίνει σύμφωνα με το νέο σύστημα πιστοποίησης εφαρμοστών για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης του οίκου JUB d.o.o. Σλοβενίας.
Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, εκτός από την ανάλυση και μελέτη των υφιστάμενων συστημάτων JUBIZOL και την πιστοποίηση των συμμετεχόντων που θα επιτύχουν στις εξετάσεις, θα αναλυθούν από κλιμάκιο τεχνικών του οίκου JUB d.o.o. διάφορα ειδικά θέματα για τις θερμοπροσόψεις.

Στο τέλος του παρόντος άρθρου μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε το συντομότερο δυνατό.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραπάνω αίτηση γίνεται αποδεκτή εφόσον:

  • Έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία.
  • Κατατίθεται τουλάχιστον (7) ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.
  • Εγκριθεί από την εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα JUB d.o.o.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

  1. Τα σεμινάρια πιστοποίησης JUB πραγματοποιούνται εφ’ όσον έχει συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών (15) ανά σεμινάριο.
  2. Η εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή, αλλαγή του τόπου διεξαγωγής ή/και ματαίωσης του σεμιναρίου. Για κάθε πιθανή αλλαγή οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα.
  3. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο σε ένα σεμινάριο πιστοποίησης JUB ανά έτος.
  4. Η παρούσα αίτηση καθίσταται δεσμευτική για τον αιτούντα. Ακύρωση μπορεί να γίνει μόνον γραπτώς το αργότερο (4) τέσσερις ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου.
  5. Εφόσον ο αιτών δεν ακυρώσει την συμμετοχή του όπως προβλέπεται στην παράγραφο 4 και δεν συντρέξει λόγος ανώτερης βίας, η συμμετοχή του θα θεωρείται οριστική και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενο σεμινάριο πιστοποίησης JUB για το ίδιο έτος.
  6. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πιστοποιητικού του σεμιναρίου καθώς και επίσημου αντίγραφου των όρων της 10ετούς εγγύησης του εργοστασίου που θα μπορεί να παρέχει εφεξής, είναι η αυτοπρόσωπη παρουσία του ενδιαφερόμενου, η παρακολούθηση του σεμιναρίου και η επιτυχής ολοκλήρωση των εξετάσεων (γραπτών και πρακτικών) στις οποίες θα υποβληθεί από το κλιμάκιο των Σλοβένων τεχνικών του εργοστασίου.
  7. Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις, μόνο αρμόδιο όργανο για αποδοχή ή μη επανεξέτασης θα είναι το κλιμάκιο των Σλοβένων τεχνικών.
  8. Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα συνταχθεί ο επίσημος κατάλογος των πιστοποιημένων συνεργείων JUB, τα οποία μόνο θα έχουν δικαίωμα χορήγησης της 10ετούς εγγύησης του εργοστασίου σε κάθε έργο που θα αναλάβουν. Ο κατάλογος αυτός θα δημοσιευθεί στο internet, στον τύπο κ.λ.π.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Αίτηση Συμμετοχής

Scroll to Top