Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η Καλύβης ΑΕ σας καλωσορίζει στο Νέο Εκπαιδευτικό της Κέντρο!

Η Καλύβης ΑΕ σας καλωσορίζει στο Νέο Εκπαιδευτικό της Κέντρο!

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο, υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο της Καλύβης ΑΕ, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Ορφέως 55 στο Γκάζι, 300 μέτρα από την στάση του ΜΕΤΡΟ "Κεραμεικός".

Αυξημένης δυναμικότητας σε σύγκριση με το παλαιό, το νέο εκπαιδευτικό κέντρο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 50 άτομα.

Εκτός από τα σύγχρονα συστήματα προβολής, τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις κλπ που διαθέτει, είναι εξοπλισμένο με ψεκαστικό θάλαμο δοκιμών για την δοκιμή μηχανημάτων ψεκασμού κάθε τύπου και τον ψεκασμό βαφών, υλικών θερμομονώσεων και υγρομονώσεων, όπως είναι ο αφρός πολυουρεθάνης και η πολυουρία.

Επιπλέον, έχουν εγκατασταθεί θέσεις εργασίας για την επίδειξη και εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμοπρόσοψης, καθώς και εργαστήριο δοκιμών για την σωστή εφαρμογή των υλικών μας και την παραγωγή δειγμάτων.

Σε εβδομαδιαία βάση διοργανώνονται σεμινάρια για την εκπαίδευση των συνεργατών μας, ενώ η εταιρία μας, σε συνεργασία με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, παραμένει αρωγός στην εκπαίδευση νέων επιστημόνων αλλά και στην μετεκπαίδευση Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων και άλλων επαγγελματιών του κλάδου που την επιθυμούν.

Scroll to Top