Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Διακοσμητικές Εφαρμογές με Πολυουρία!

Διακοσμητικές Εφαρμογές με Πολυουρία!

Όταν λέμε ότι οι εφαρμογές της πολυουρίας μπορούν να περιορισθούν μόνο από τη φαντασία σας, δεν είναι υπερβολή, είναι πραγματικότητα! Η πολυουρία εφαρμόζεται και για διακοσμητικούς λόγους σε καλλιτεχνικές κατασκευές κάθε είδους και μορφής, από διογκωμένη πολυστερίνη και όχι μόνο!

Η πραγματική πολυουρία, καθαρή ή υβριδική, είναι ελεύθερη διαλυτών και μπορεί να εφαρμοσθεί ως επένδυση κατασκευών από διογκωμένη πολυστερίνη. Διακοσμητικές και διαφημιστικές κατασκευές, αγάλματα, κίονες, αλλά ακόμα και ολόκληρες προσόψεις κτιρίων, επενδύονται με πολυουρία αφού διαμορφωθούν.

Έτσι, με ένα πολύ οικονομικό υλικό όπως είναι η πολυστερίνη, η οποία  διαμορφώνεται εύκολα σε κάθε σχήμα, μπορούμε να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα για κάθε χρήση. Καλλιτεχνικές κατασκευές επενδυμένες με πολυουρία που αντέχουν στο χρόνο, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εκτεθειμένες και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες!

Τονίζουμε το "πραγματική" πολυουρία επειδή κυκλοφορούν ήδη στην αγορά διάφορα προϊόντα που παρουσιάζονται ως πολυουρίες (εφαρμοζόμενες μάλιστα με ρολό και πινέλο!), αλλά καμία σχέση δεν έχουν με αυτές. Περιέχουν διαλύτες και μάλιστα σε μεγάλα ποσοστά και, αν γίνει προσπάθεια εφαρμογής τους σε διογκωμένη πολυστερίνη, απλά θα διαλύσουν και θα εξαφανίσουν ολόκληρη την κατασκευή.

Μιλάμε λοιπόν για πραγματική πολυουρία η οποία ωριμάζει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και εφαρμόζεται μόνο με μηχανήματα θερμού ψεκασμού σε πιέσεις πολλών bar από εξειδικευμένα συνεργεία και μόνο.

Τα συνεργεία του Kalivis group ειδικεύονται και στις εφαρμογές αυτές χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής πολυουρίες Whitechem. 

Kalivis group - Πάντα επιτυχημένες εφαρμογές!

Ακολουθούν φωτογραφίες από καλλιτεχνικές κατασκευές.

 

Scroll to Top