Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Το ημερολόγιο του Kalivis group!

Το ημερολόγιο του Kalivis group!

Απόσπασμα ημερολογίου από την πλούσια δραστηριότητα των μελών του Kalivis group ανά την Ελλάδα.
Με την δύναμη και την τεχνική εμπειρία της Καλύβης ΑΕ για την σωστή επιλογή και εφαρμογή των μονωτικών συστημάτων και τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα των μελών του Kalivis group, δίνονται αξιόπιστες λύσεις και αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατών.
Kalivis group, πάντα επιτυχημένες εφαρμογές!

(Παρατίθενται αποσπάσματα με χρονολογική σειρά από το παλαιότερο στο πιο πρόσφατο)

22 Απριλίου 2017

Άλλη μία επιτυχημένη εφαρμογή αφού πολυουρεθάνης & πολυουριας από τον Ηλία Λαζανά και τον Γιάννη Μενύχτα! Στη Νέα Επίδαυρο αυτή τη φορά. Μπράβο παιδιά! Άψογοι!

28 Απριλίου 2017

Απόλυτη υγρομόνωση δώματος με πολυουρία από τον Σοφοκλή Γαστεράτο, μέλος του Kalivis group. Ωραία δουλειά Σοφοκλή! Καλή συνέχεια!

28 Απριλίου 2017

Υγρομόνωση δεξαμενής ποσίμου νερού στη Ρόδο. Βλάσης Βλάχος & Υιός πλέον, το όνομα στη μόνωση στη Ρόδο και όχι μόνο! Τα 40 χρόνια πείρας του Βλάση συνδυασμένα με τον δυναμισμό του Βασίλη απέδωσαν τέλειο αποτέλεσμα. Καλώς ήρθες Βασίλη στο Kalivis group! Εξαιρετική δουλειά!

29 Απριλίου 2017

Ηλίας Λαζανάς & Γιάννης Μενύχτας στην Πάτρα. Οι εφαρμογές της πολυουρίας είναι ανεξάντλητες. Μπορούν να φθάσουν μέχρι εκεί που φτάνει η φαντασία μας! Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά!

4 Μαΐου 2017

Χρήστος Στεφανουδάκης, μέλος του Kalivis group στο Ηράκλειο Κρήτης. Επαγγελματική προετοιμασία υποστρώματος πριν τον ψεκασμό πολυουρίας σε πισίνα. Μπράβο Χρήστο!

5 Μαΐου 2017

Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του Γιάννη Σιφναίου εγγυώνται απόλυτη θερμο-υγρομόνωση που διαρκεί αναλλοίωτη στον χρόνο και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Μπράβο Γιάννη! Καλή συνέχεια!

5 Μαιου 2017

Θερμο-υγρομόνωση και ανακαίνιση κατοικίας στην Ανάβυσσο από την Zafiropoulos Constructions. Τα συνεργεία του Kalivis group κάνουν θαύματα!

5 Μαΐου 2017

Λύσεις θερμομόνωσης και απόλυτης στεγάνωσης με άψογο αισθητικό αποτέλεσμα που μόνο ο αφρός πολυουρεθάνης και η πολυουρία μπορούν να προσφέρουν!
Τη διαφορά βέβαια την κάνει και πάλι ο μάστορας Γιάννης Σιφναίος με την πολυετή του εμπειρία στις μονώσεις.

5 Μαΐου 2017

Ακόμα ένα δώμα παλαιού κτίσματος στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικιας θερμο - υγρομονώθηκε με αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία από τον Γιάννη Σιφναίο. Πολύ καλή δουλειά!

6 Μαΐου 2017

Ηλίας Λαζανάς και Γιάννης Μενύχτας. Στεγανοποίηση μεταλλικής οροφής με SINAER 10000. Ταχύτητα, αξιοπιστία, οικονομία και εξαιρετικό αποτέλεσμα!

6 Μαΐου 2017

Γιάννης Σιφναίος. Επισκευή διαβρωμένου οπλισμού σε κτίριο στην Πάρο Επιμέλεια, επαγγελματισμός, πλήρης αποκατάσταση!

9 Μαΐου 2017

Χρήστος Στεφανουδάκης. Θερμο - υγρομόνωση μεταλλικής οροφής με αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία. Υψηλότατες μονωτικές και στεγανωτικές επιδόσεις, ταχύτητα εφαρμογής, χαμηλό κόστος και εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα!

11 Μαΐου 2017

Γιάννης Σιφναίος. Άψογη εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης!

11 Μαΐου 2017

Και όταν λέμε άψογη εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης εννοούμε ΑΨΟΓΗ! Δεν φοβόμαστε τις φωτογραφίες από κοντά!

11 Μαΐου 2017

Γιάννης Σιφναίος. Για την πολυουρία δε τι να πούμε; Ο μάστορας δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Επιμέλεια εφαρμογής, απόλυτη υγρομόνωση και τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα!

11 Μαΐου 2017

Γιάννης Σιφναίος. Εφαρμογή πολυουρίας πάνω σε αφρό πολυουρεθάνης. Η μόνιμη λύση απόλυτη για θερμο-υγρομόνωση δώματος χωρίς προβλήματα. Εφαρμόζεις και ξενοιάζεις για μια ζωή!

11 Μαΐου 2017

Γιάννης Σιφναίος. Θερμο-υγρομόνωση με αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία. Στη φωτογραφία βλέπετε το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα που λέγαμε! Και βέβαια, η απόδοση του συστήματος απλά δε συγκρίνεται!

12 Μαΐου 2017

Γιάννης Σιφναίος. Άλλη μια επιτυχημένη εφαρμογή στεγανοποίησης δώματος 350 τ.μ. με πολυουρία, στην Αντίπαρο αυτή τη φορά. Απόλυτη στεγάνωση και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα!

13 Μαΐου 2017

Ο Ηλίας Λαζανάς και ο Γιάννης Μενύχτας έχουν ανεβάσει την εφαρμογή της πολυουρίας σε άλλο επίπεδο! Μπράβο παιδιά!

26 Μαΐου 2017

Συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία στην μόνωση με την παράδοση, ο Γιάννης Σιφναίος εντυπωσιάζει και πάλι με την θερμο-υγρομόνωση οικήματος στην Πάρο σε Κυκλαδίτικο ρυθμό!

26 Μαΐου 2017

Περιμένουμε πάντα βέβαια άριστα αποτελέσματα και στις πιο δύσκολες εφαρμογές από έναν εργολάβο της εμβέλειας του Γιάννη, ο οποίος δεν παύει συνεχώς να εκπλήττει, ανοίγοντας ουσιαστικά νέο κεφάλαιο στην μόνωση, η οποία όχι μόνο δεν παραβλέπει αλλά αναδεικνύει κιόλας τα διακοσμητικά στοιχεία και τον τοπικό χαρακτήρα του κτίσματος!

26 Μαΐου 2017

Με την εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης κλειστών κυψελών με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ= 0,028 (!) στην τοιχοποιία του κτίσματος και στην συνέχεια την επικάλυψη του με ανάγλυφο σοβά με τη χρήση του κατάλληλου αγκυρωτικού μέσου, επιτυγχάνεται:

  • Άριστη θερμομόνωση
  • Άριστη υγρομόνωση
  • Εξαιρετική αντοχή
  • Απόλυτη αγκύρωση επιχρίσματος, και
  • Εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα!

26 Μαΐου 2017

Το εξαιρετικό έργο του Γιάννη Σιφναίου μας χαροποιεί ιδιαίτερα και γι' αυτό νοιώθουμε την ανάγκη να το αναδείξουμε. Μπράβο Γιάννη! Καλή συνέχεια!

Scroll to Top