Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Το Kalivis group αναπτύσσεται διαρκώς!

Το Kalivis group αναπτύσσεται διαρκώς!

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Kalivis group τα οποία ήδη, μετά την εκπαίδευση τους, εφαρμόζουν συστήματα μονώσεων, στεγανώσεων, δαπέδων και προστασίας κατασκευών με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πολυουρίας και αφρού πολυουρεθάνης της εταιρίας μας!

Kalivis group, πάντα επιτυχημένες εφαρμογές!

(Η αναφορά είναι αλφαβητική)

Βλάχος Βλάσης & Υιός Ο.Ε. - Ρόδος

Τα 40 χρόνια εμπειρίας του Βλάση συνδυασμένα με την ορμή και τη δύναμη της νιότης του Βασίλη και με την υποστήριξη της εταιρίας μας, αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις μονώσεις, επισκευές και δομητική ενίσχυση κτιρίων και κατασκευών και δίνουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα!

Στη Ρόδο δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα μόνωσης που δεν αντιμετωπίζεται μια για πάντα και η λύση ακούει στο όνομα Βλάχος Βλάσης & Υιός Ο.Ε.!

Μικρούλης Μηνάς - Πρέβεζα

Ο Μηνάς Μικρούλης, με ειδίκευση ετών στις ανακαινίσεις κτιρίων, γυψοσανίδες, επισκευές, δομητική ενίσχυση και μονώσεις κάθε τύπου, έχοντας αριστεύσει στις εκπαιδεύσεις Graco - Whitechem του Kalivis group και εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, προσφέρει στην Πρέβεζα απόλυτες εφαρμογές θερμο - υγρομονώσεων και στεγάνωσης κτιρίων και κατασκευών.

Και η Πρέβεζα έλυσε πλέον τα προβλήματα μόνωσης! Το φάρμακο; Μηνάς Μικρούλης!

Παρναούτης Βασίλης - Θεσσαλονίκη

Τι να πούμε για τον Βασίλη Παρναούτη και τον πατέρα του; H DIASTROSI HELLAS με την πολυετή εμπειρία και κατάρτιση της στις κατασκευές δαπέδων και στις εφαρμογές μονώσεων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από το 1985! Εμπειρία, επαγγελματισμός, υπευθυνότητα και άριστη εκτέλεση και των πιο δύσκολων εφαρμογών. Με την υποστήριξη της εταιρίας μας τώρα δραστηριοποιείται και στις εφαρμογές πολυουρίας και αφρού πολυουρεθάνης!

Βασίλης Παρναούτης! Ο δικός μας άνθρωπος στη Θεσσαλονίκη. Η λύση σε κάθε πρόβλημα μόνωσης!

Scroll to Top