Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σειρά Σεμιναρίων Μονώσεων στις 1, 2, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σειρά Σεμιναρίων Μονώσεων στις 1, 2, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια που αφορούσαν τις μονώσεις και τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 1, 2, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017, στο άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, στην οδό Ορφέως 55 στο Γκάζι.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν:

  • Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 σεμινάριο με τίτλο «Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης για Μηχανικούς»
  • Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 σεμινάριο με τίτλο «Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης για Εφαρμοστές»
  • Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 σεμινάριο με τίτλο «Συστήματα μονώσεων με αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία για Μηχανικούς», και
  • Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 σεμινάριο με τίτλο «Συστήματα μονώσεων με αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία για Εφαρμοστές»

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων έγινε διεξοδική θεωρητική ανάλυση και μελέτη των νέων και των υφιστάμενων συστημάτων μόνωσης κτιρίων καθώς και πρακτική εφαρμογή τους.

Παρουσιάσθηκαν:

  • Συστήματα εξωτερικής θερμοπρόσοψης JUBIZOL
  • Συστήματα θέρμο-ύγρο-ηχομόνωσης με αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία
  • Μηχανήματα GRACO, SINAER, OERTZEN κ.α. τελευταίας τεχνολογίας

Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα και αναλύθηκαν επισταμένα τα σημεία εκείνα των εφαρμογών που πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα, προκειμένου να αποφευχθούν κακοτεχνίες και προβλήματα.
Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων υπήρξε μεγάλο.

Τα σεμινάρια τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν:

  • Ο καθηγητής της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου κ.κ. Κωνσταντίνος Καραδήμας,
  • Ο πρώην Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων, Επικοινωνίας & Public Affairs της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-Lafarge & νυν Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΜΕΛ κ.κ. Γεώργιος Βλάχος και
  • Ο ΗPCF Sales Supervisor of Applied Fluid Technologies Division της εταιρίας GRACO BVBA, κ.κ. Alberto Cecinati.

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνεργατών της και μοιράζεται μαζί τους την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει αποκτήσει τα πολλά χρόνια ενασχόλησης της με το αντικείμενο.
Πιστεύοντας στην αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών του κλάδου της μελέτης και εφαρμογής μονώσεων, επισκευών και δομητικής ενίσχυσης κτιρίων & κατασκευών γενικότερα, οργανώνει και πραγματοποιεί δράσεις, μέρος των οποίων αποτέλεσαν και τα παραπάνω σεμινάρια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ κ.κ. Δημήτριος Καλύβης ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που δούλεψε με επαγγελματισμό ώστε να επιτευχθεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στιγμιότυπα από τα σεμινάρια:

Scroll to Top