Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Παρουσίαση συστημάτων μόνωσης από την ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας

Παρουσίαση συστημάτων μόνωσης από την ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας

Με αυξημένη προσέλευση και μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Συστήματα θερμο-υγρομονώσεων, προστασίας και δομητικής ενίσχυσης κτιρίων και κατασκευών" στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Μηνά Μικρούλη, μέλος του KALIVIS GROUP, με έδρα την Πρέβεζα. Ο Μηνάς είναι άρτια εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα GRACO, τα οποία είναι εγκατεστημένα πάνω σε εξαιρετικής εργονομίας, ευελιξίας και αποτελεσματικότητας αυτοκινούμενη μονάδα. Με τη βαθιά γνώση που διαθέτει στον τομέα των μονώσεων, συνδυαζόμενη με την εμπειρία και την υποστήριξη της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, ο Μηνάς Μικρούλης εφαρμόζει με επιτυχία ακόμη και τα πιο απαιτητικά μονωτικά συστήματα και δίνει λύσεις εκεί που άλλοι αδυνατούν.
 
Ο Γιώργος Διαμαντόγιαννης, διευθυντής του κλάδου δομικών της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και ο Βαγγέλης Ζαγκαβιέρος, υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης κλάδου δομικών της εταιρίας, παρουσίασαν: 

  • Συστήματα εξωτερικής θερμοπρόσοψης JUBIZOL
  • Συστήματα θέρμο-ύγρο-ηχομόνωσης με αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία
  • Μηχανήματα GRACO, SINAER, OERTZEN κ.α. τελευταίας τεχνολογίας

 Δόθηκε μεγάλη βαρύτητα και αναλύθηκαν επισταμένα τα σημεία εκείνα των εφαρμογών που πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα, προκειμένου να αποφεύγονται κακοτεχνίες και προβλήματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

  • Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Νομού Πρέβεζας και υπεύθυνος λειτουργίας και συντήρησης της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας, κ. Δαρδαμάνης Ιωάννης
  • Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηπείρου, κ. Ιωάννης Μπούρης
  • Ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας, κ. Δημήτριος Παππάς

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικοί μηχανικοί, κατασκευαστές καθώς και οικονομικοί παράγοντες της πόλης.

Scroll to Top