Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου MIXER Srl για Ελλάδα και Κύπρο!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου MIXER Srl για Ελλάδα και Κύπρο!

Η Καλύβης ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος της MIXER Srl για Ελλάδα και Κύπρο, εισάγει και διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου.

Κοχλιοφόρα συστήματα αναμεικτικών αντλιών, αντλιών τσιμεντοειδών και βαρέων υλικών, αναμεικτήρων και μηχανημάτων ψεκασμού airless είναι μόνο μερικά από τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα MIXER Srl που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας.

Η MIXER Srl κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή εξοπλισμού για την ανάμειξη, τη μεταφορά και τον ψεκασμό τσιμεντοειδών και βαρέων υλικών με πολύ μεγάλη γκάμα μηχανημάτων με κοχλιοφόρες αντλίες. 

Τα μηχανήματα MIXER Srl είναι φημισμένα παγκοσμίως για την στιβαρή κατασκευή τους, την απροβλημάτιστη λειτουργία τους, την ελάχιστη συντήρηση που απαιτούν, την εύκολη μεταφορά τους, την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία τους, καθώς και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές τους. Συγκρινόμενα με άλλα προϊόντα της αγοράς στη σχέση ποιότητας/τιμής,  υπερτερούν μακράν!

Η Καλύβης ΑΕ, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της, προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και τη διευρύνει, διαθέτοντας πλέον και τα προϊόντα MIXER Srl στην αγορά.

Είμαστε στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε!

Για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα MIXER Srl πιέστε ΕΔΩ

Ακολουθεί ο Γενικός κατάλογος του εργοστασίου:

Scroll to Top