Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB της 18/4/2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB της 18/4/2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο με τίτλο "Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB" που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2018 στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας μας, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

Το Σεμινάριο έγινε σύμφωνα με το νέο σύστημα πιστοποίησης εφαρμοστών για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης του οίκου JUB d.o.o. Σλοβενίας.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου, εκτός από την μελέτη των υφιστάμενων συστημάτων JUBIZOL και την πιστοποίηση των συμμετεχόντων που πέτυχαν στις εξετάσεις, έγινε θεωρητική ανάλυση και πρακτική εφαρμογή διαφόρων ειδικών θεμάτων για τις θερμοπροσόψεις από κλιμάκιο τεχνικών του οίκου JUB d.o.o. επικεφαλής του οποίου ήταν ο Εμπορικός Διευθυντής του εργοστασίου, Roman Jeram και ο Διευθυντής της JUB Academy, Iztok Kamensci.

Επίσης, ο Διευθυντής Κλάδου Δομικών της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, Γεώργιος Διαμαντόγιαννης, ανέπτυξε διεξοδικά τρόπους αντιμετώπισης δυσκολιών και προβλημάτων για όλα τα στάδια της εφαρμογής του συστήματος, καθώς και τα τεχνικά σημεία που πρέπει να προσεχθούν προκειμένου να αποφεύγονται κακοτεχνίες.

Πέραν αυτού, συνεχίζοντας τη διαρκή προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των εφαρμογών και τη διάθεση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρία μας στο ίδιο Σεμινάριο παρουσίασε τα μηχανήματα MIXER. Πρόκειται για μηχανήματα ειδικά για την εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμοπρόσοψης. Ο Robert Filip, τεχνικός υπεύθυνος της MIXER Srl, ανέλυσε τις δυνατότητες των μηχανημάτων και έκανε επίδειξη της λειτουργίας τους.

Στιγμιότυπα από το σεμινάριο:

Scroll to Top