Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

H ΚΑΛΥΒΗΣ Α.Ε. είναι μια εμπορική εταιρία που ειδικεύεται στα κατασκευαστικά υλικά γενικών μονώσεων, στα υλικά θερμομονώσεων και στα ηλεκτρομηχανικά υλικά, προσφέροντας στην Ελληνική αγορά προϊόντα άριστης ποιότητας, οίκων του εσωτερικού και του εξωτερικού, καθώς και μεγάλη γκάμα από μηχανήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των παραπάνω προϊόντων, με πλήρη υποστήριξη service, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.

Η επιτυχημένη πορεία μας από της ιδρύσεώς μας το 1969 έχει σαν αποτέλεσμα την βαθιά γνώση του αντικειμένου με το οποίο ασχολούμαστε καθώς και την απόκτηση πολύτιμης πείρας στον τομέα μας.

Για σχεδόν 50 χρόνια συνεχίζουμε σήμερα την δραστηριότητά μας στους τομείς υλικών προστασίας - συντήρησης - επισκευών & μονώσεων κτιρίων καθώς και των ηλεκτρομηχανικών υλικών και μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία παραγωγής εφαρμογών ηλεκτρισμού.

Συγκεκριμένα σε εμάς θα βρείτε:

 • Υλικά θερμομονώσεων κτιρίων του οίκου του εξωτερικού JUB d.o.o. Σλοβενίας στην πλήρη γκάμα του εργοστασίου (πολυστερίνες, πετροβάμβακες, κόλλες, πλέγματα, έγχρωμους σοβάδες, αστάρια, χρώματα κλπ)
 • Μεγάλη ποικιλία αφρών πολυουρεθάνης & πολυουρίες διαφόρων τύπων καθώς και ευρύτατη γκάμα υλικών στεγάνωσης & συγκόλλησης WHITECHEM
 • Αφρούς ψεκαζόμενης πολυουρεθάνης της Synthesia Española, S.A.
 • Υλικά υγρομονώσεων και γενικών μονώσεων: Sikalastic, Mariseal, Hyperdesmo, σιλικόνες, στόκους, σφραγιστικά, αφρούς, πολυουρίες, διαλυτικά κλπ.
 • Μηχανήματα και συστήματα εφαρμογής μονώσεων της γνωστής Αμερικανικής εταιρίας GRACO με πλήρη κάλυψη service, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.
 • Μηχανήματα και συστήματα ψεκασμου της γνωστής Ιταλικής εταιρίας SINAER με πλήρη κάλυψη service, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.
 • Μηχανήματα θερμοπλαστικών συγκολλήσεων μεμβρανών του Ελβετικού οίκου BAK
 • Μηχανήματα και συστήματα κοπής πολυστερίνης της Γερμανικής εταιρίας SPEWE - Dosteba GMBH αλλά και τη σειρά KALIVIS KD με πλήρη κάλυψη service, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων
 • Συστήματα υδρο-αμμοβολών της Ιταλικής εταιρίας HYDROSPRAY
 • Συστήματα υδρο-αμμοβολών της Γερμανικής εταιρίας OERTZEN
 • Μηχανές λείανσης και απόξεσης δαπέδων, αναλώσιμα τριβής καθώς και σκούπες αναρρόφησης σκόνης της Σουηδικής εταιρίας HUSQVARNA με πλήρη κάλυψη service, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.
 • Ηλεκτρικά τριβεία και αναλώσιμα τριβής της εταιρίας FLEX.
 • Θερμοκάμερες, υγρασιόμετρα, θερμόμετρα, αποστασιόμετρα και χωροβάτες Laser των εταιριών FLIR, TESTBOY, FLEX, LEICA και PREXISO.
 • Υδρορροές Χαλκού & Τιτανιούχου Ψευδαργύρου ΧΑΛΚΟΡ
 • Προϊόντα νανοτεχνολογίας BFP
 • Συστήματα αφύγρανσης TROTEC
 • Ηλεκτρομηχανικά υλικά κατασκευών και επισκευών κάθε τύπου, καλώδια & σύρματα εμαγιέ CABLEL, ελάσματα μετασχηματιστών TRANCERIE EMILIANE S.p.A., ηλεκτρομονωτικά βερνίκια A.E.V. plc, διάφορα ηλεκτρομονωτικά υλικά, μεταλλικά εξαρτήματα παραγωγής μας κλπ
 • Μηχανήματα περιελίξεων μετασχηματιστών και ηλεκτροκινητήρων EMA, MEIKER, PREVIDI κλπ
 • Ηλεκτρικούς πίνακες HEC S.A. κάθε τύπου, μεταλλικά κιβώτια, μεταλλικές σχάρες καλωδίων λαμαρίνας και συρμάτινου πλέγματος, καθώς και κάθε είδος ειδικής κατασκευής κλπ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρία μας διαθέτει τα προϊόντα της μέσω των δύο σημείων πώλησης εντός Αττικής:

 • στο κεντρικό ιδιόκτητο κτίριο αποθηκών, γραφείων και καταστήματος επί της οδού Ορφέως 55-57 στην Αθήνα
 • στο κτίριο αποθηκών και υποκαταστήματος μας επί της οδού Γαρδένιας 5 στις Αχαρνές

Επιπλέον παραδίδουμε τα εμπορεύματά μας στο έργο του πελάτη εντός Αττικής με τα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητά της εταιρίας μας, ενώ έχουμε δημιουργήσει και το δίκτυο KALIVIS group με εμπορικούς διανομείς και πιστοποιημένα συνεργεία εφαρμογής σε πολλές πόλεις της επικράτειας για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει κάθε αίτημα, παρακολουθώντας την πορεία του έργου σε όλα τα στάδια, από το σχεδιασμό και τον προϋπολογισμό, μέχρι την υλοποίηση του. Παρέχει την γνώση και την εμπειρία του, όπου απαιτείται, για την σωστή επιλογή των υλικών αλλά και την κατάλληλη εφαρμογή τους, με γνώμονα πάντα το άρτιο αποτέλεσμα και την ικανοποίηση του πελάτη.

Τα συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης EPS (με διογκωμένη και γραφιτούχα πολυστερίνη), XPS (με εξηλασμένη πολυστερίνη), BIOCOAT (με πετροβάμβακα) της JUB είναι πιστοποιημένα κατά ETAG 2004 και επιπλέον, όταν έχουν εφαρμοσθεί με τα υλικά και τους τεχνικούς κανόνες που το εργοστάσιο παραγωγής ορίζει, η εταιρία μας παρέχει γραπτή 10ετή εγγύηση του εργοστασίου. Δέσμευσή μας αποτελεί η συνδρομή μας σε κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιασθεί. Για εμάς, ο σχεδιαστής και μελετητής καθώς και κάθε τεχνικός εφαρμογών επέχει θέση συνεργάτη, ενώ στόχος μας είναι πάντα η ικανοποίηση του τελικού λήπτη των προϊόντων μας.

Στους συνεργάτες μας φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ποιότητα, πιστότητα, πληρότητα, επάρκεια και άμεση παράδοση κάθε είδους και υλικού μας, που επιτυγχάνονται με την διατήρηση από πλευράς μας μεγάλου στοκ από όλα τα είδη στις αποθήκες μας, ενώ διαμορφώνουμε έτσι την τιμολογιακή μας πολιτική ώστε να έχουν πάντα οι συνεργάτες μας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αγοράς, παραμένοντας δίπλα τους για κάθε επιπλέον βοήθεια.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχουμε στους συνεργάτες μας δωρεάν τεχνικές εκπαιδεύσεις στον κατάλληλα διαμορφωμένο εκπαιδευτικό χώρο που έχουμε δημιουργήσει στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων κάθε συνεργάτης μας έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τελευταίες τεχνικές εξελίξεις στον χώρο, ενώ κάθε φορά εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλύουν και εξηγούν τεχνικές ιδιαιτερότητες και θέματα.

Σε ετήσια βάση, πιστοποιημένα τεχνικά στελέχη των οίκων με τους οποίους συνεργαζόμαστε παρέχουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας δωρεάν ολοήμερα τεχνικά σεμινάρια, ενώ η εταιρία μας διοργανώνει και ετήσιες επισκέψεις των ενδιαφερομένων συνεργατών μας στα εργαστήρια και τα τεχνικά εκπαιδευτήρια των οίκων του εξωτερικού.

Επιδιώκοντας να προσφέρουμε την μέγιστη υποστήριξη στους συνεργάτες μας και ενδιαφερόμενοι για την διαρκή βελτίωση και εξέλιξη της εταιρίας μας, είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας σε κάθε επίπεδο. Στόχος μας δεν είναι απλά και μόνο η πώληση αλλά η ανάπτυξη της εμπιστοσύνης μεταξύ μας ώστε, με την υποστήριξη που παρέχουμε, το δίκτυο των συνεργατών μας να μπορεί επιτυχώς να αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι μαζί περνάμε.

Scroll to Top