Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

  • 1 από 5
  • >

Πρόσκληση στο Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB στις 18/4/2018

Η Καλύβης Α.Ε. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία εφαρμοστή ή μελετητή του χώρου των θερμομονώσεων κτιρίων, ο οποίος επιθυμεί να λάβει την πιστοποίηση του οίκου JUB d.o.o., στο Σεμινάριο με τίτλο "Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB", που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2018 στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας μας επί της οδού Ορφέως 55, Γκάζι.

περισσότερα

Έναρξη των αιτήσεων στις 8 Μαρτίου για το νέο εξοικονομώ κατ' οίκον

Στις 8 Μαρτίου, αντί για τις 28 Φεβρουαρίου 2018, θα ανοίξει τελικά η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για όσους επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση για το νέο Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ.

περισσότερα

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου MIXER Srl για Ελλάδα και Κύπρο!

Η Καλύβης ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος της MIXER Srl για Ελλάδα και Κύπρο, εισάγει και διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου.

περισσότερα

Παρουσίαση συστημάτων μόνωσης από την ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας

Με αυξημένη προσέλευση και μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Συστήματα θερμο-υγρομονώσεων, προστασίας και δομητικής ενίσχυσης κτιρίων και κατασκευών" στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας.

περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σειρά Σεμιναρίων Μονώσεων στις 1, 2, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια που αφορούσαν τις μονώσεις και τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 1, 2, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017, στο άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, στην οδό Ορφέως 55 στο Γκάζι.

περισσότερα

Η SIKA επιλέγει BAK!

Τα μηχανήματα συγκόλλησης μεμβρανών BAK παρουσιάστηκαν από την ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στα εκπαιδευτικά σεμινάρια εφαρμογής μεμβρανών της εταιρίας SIKA, που πραγματοποιήθηκαν από 5 έως και 8 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι.

περισσότερα

Γίνε και εσύ εξειδικευμένος εφαρμοστής αφρού πολυουρεθάνης και πολυουρίας ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

Μπες στο πρόγραμμα Kalivis Fast Set και ξεκίνα άμεσα να εφαρμόζεις αφρό πολυουρεθάνης και πολυουρία, αποπληρώνοντας τον εξοπλισμό που θα χρειαστείς, από τα κέρδη των έργων που θα έχεις ήδη κάνει, σε διάστημα έως και 8 ετών!!!

περισσότερα

Πρόσκληση σε Σεμινάρια Μονώσεων στις 1, 2, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017

Η Καλύβης ΑΕ, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση της για ενημέρωση και εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία του κατασκευαστικού κλάδου (μηχανικό ή εφαρμοστή) σε σειρά σεμιναρίων που αφορούν τις μονώσεις και θα πραγματοποιηθούν στις 1, 2, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2017, στο νέο, άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο της, στην οδό Ορφέως 55 Γκάζι (300 μέτρα από την στάση του ΜΕΤΡΟ "Κεραμεικός").

περισσότερα

Το Kalivis group αναπτύσσεται διαρκώς!

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Kalivis group τα οποία ήδη, μετά την εκπαίδευση τους, εφαρμόζουν συστήματα μονώσεων, στεγανώσεων, δαπέδων και προστασίας κατασκευών με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πολυουρίας και αφρού πολυουρεθάνης της εταιρίας μας!

Kalivis group, πάντα επιτυχημένες εφαρμογές!

περισσότερα

Το ημερολόγιο του Kalivis group!

Απόσπασμα ημερολογίου από την πλούσια δραστηριότητα των μελών του Kalivis group ανά την Ελλάδα.
Με την δύναμη και την τεχνική εμπειρία της Καλύβης ΑΕ για την σωστή επιλογή και εφαρμογή των μονωτικών συστημάτων και τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα των μελών του Kalivis group, δίνονται αξιόπιστες λύσεις και αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατών.
Kalivis group, πάντα επιτυχημένες εφαρμογές!

περισσότερα

Επανεκκίνηση του προγράμματος "Εξοικονομώ κατ' οίκον"! Αναλυτικός οδηγός

Επιδότηση έως και 70% και άτοκο δάνειο για θερμομόνωση, αλλαγές κουφωμάτων και καυστήρα, όπως προβλέπονται στη λίστα με τις επιλέξιμες δαπάνες, στο νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον"!

περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB της 4/4/2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο με τίτλο "Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB" που πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου 2017 στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας μας στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

περισσότερα
  • 1 από 5
  • >
Scroll to Top