Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

  • 1 από 4
  • >

Το Kalivis group αναπτύσσεται διαρκώς!

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Kalivis group τα οποία ήδη, μετά την εκπαίδευση τους, εφαρμόζουν συστήματα μονώσεων, στεγανώσεων, δαπέδων και προστασίας κατασκευών με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα πολυουρίας και αφρού πολυουρεθάνης της εταιρίας μας!

Kalivis group, πάντα επιτυχημένες εφαρμογές!

περισσότερα

Το ημερολόγιο του Kalivis group!

Απόσπασμα ημερολογίου από την πλούσια δραστηριότητα των μελών του Kalivis group ανά την Ελλάδα.
Με την δύναμη και την τεχνική εμπειρία της Καλύβης ΑΕ για την σωστή επιλογή και εφαρμογή των μονωτικών συστημάτων και τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα των μελών του Kalivis group, δίνονται αξιόπιστες λύσεις και αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των ευχαριστημένων πελατών.
Kalivis group, πάντα επιτυχημένες εφαρμογές!

περισσότερα

Επανεκκίνηση του προγράμματος "Εξοικονομώ κατ' οίκον"! Αναλυτικός οδηγός

Επιδότηση έως και 70% και άτοκο δάνειο για θερμομόνωση, αλλαγές κουφωμάτων και καυστήρα, όπως προβλέπονται στη λίστα με τις επιλέξιμες δαπάνες, στο νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ κατ' οίκον"!

περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB της 4/4/2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο με τίτλο "Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB" που πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου 2017 στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας μας στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

περισσότερα

Η Καλύβης ΑΕ σας καλωσορίζει στο Νέο Εκπαιδευτικό της Κέντρο!

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο, υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο της Καλύβης ΑΕ, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Ορφέως 55 στο Γκάζι, 300 μέτρα από την στάση του ΜΕΤΡΟ "Κεραμεικός".

περισσότερα

Πρόσκληση στο Σεμινάριο Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB της 4/4/2017

Η Καλύβης Α.Ε. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία εφαρμοστή ή μελετητή του χώρου των θερμομονώσεων κτιρίων, ο οποίος επιθυμεί να λάβει την πιστοποίηση του οίκου JUB d.o.o., στο Σεμινάριο με τίτλο "Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB", που θα λάβει χώρα την 4η Απριλίου 2017 στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας μας επί της οδού Ορφέως 55-57 Γκάζι.

περισσότερα

Καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την «ενεργειακή απόδοση των κτιρίων»

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε την Πέμπτη ότι η Ελλάδα παραβιάζει την κοινοτική οδηγία 2010/31/ΕΕ «περί ενεργειακής αποδόσεως των κτιρίων».

περισσότερα

Νέα Προϊόντα JUB 2017!

Η JUB δεν εφησυχάζει ποτέ και πρωτοπορεί! Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων του εργοστασίου θέτει σε κυκλοφορία το 2017 τα νέα προϊόντα που αναλυτικά περιγράφονται στο παρόν άρθρο. Η Καλύβης ΑΕ αντιπροσωπεύει τον οίκο JUB Doo και διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα του.

περισσότερα

Νέα Τελικά Επιχρίσματα Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUBIZOL Base & finish!

Η JUB d.o.o. ως ηγέτης της αγοράς στον τομέα συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης καινοτομεί για άλλη μια φορά με το επαναστατικό προϊόν JUBIZOL Base & Finish. Εξελιγμένο στις εγκαταστάσεις του ιδιόκτητού της κέντρου Research & Development και μετά από έτη εντατικών δοκιμών και βελτιώσεων, το προϊόν αυτό θέτει νέους κανόνες στον τρόπο εγκατάστασης των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.

περισσότερα

«Εξοικονομώ κατ’ οίκον» με επιδότηση έως 70%

Επιχορήγηση και άτοκο δάνειο για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης. Αλλαγές κουφωμάτων - καυστήρα και θερμομόνωση στη λίστα με τις επιλέξιμες δαπάνες.

περισσότερα

Απίθανη εορταστική προσφορά!

Μόνο για την εβδομάδα από Δευτέρα 19/12/2016 μέχρι και Παρασκευή 23/12/2016 μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μηχανημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας, χωρίς προκαταβολή και πληρώνοντας σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσα στην επόμενη χρονιά!

περισσότερα

Η Καλύβης ΑΕ & το ΑΕΙ Πειραιά τ.τ. καινοτομούν!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα με θέμα "Σύγχρονες Εφαρμογές Μονώσεων για την Προστασία των Κτιρίων" που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Αμφιθέατρο του ΑΕΙ Πειραιά τ.τ.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Καλύβης ΑΕ υπό την αιγίδα του ΑΕΙ Πειραιά τ.τ. και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc Management in Construction / Structural Design.

περισσότερα
  • 1 από 4
  • >
Scroll to Top