Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στο Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στο Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συμπόσιο KÖSTER 2019 που έλαβε χώρα στο Aurich της Γερμανίας από 28 έως 31 Αυγούστου 2019. Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της εταιρείας KÖSTER BAUCHEMIE AG σε Ελλάδα, Αλβανία και Κύπρο, συμμετείχε και είχε δυναμική παρουσία σε όλο το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις.

Η εταιρεία μας εκπροσωπήθηκε από τον Ευάγγελο Ζαγκαβιέρο, εξειδικευμένο τεχνικό μας για τα συστήματα Köster και υπεύθυνο τεχνικής υποστήριξης δομικών έργων και υλικών, ο οποίος είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους τεχνικούς του εργοστασίου και να εντρυφήσει σε παλιά και νέα συστήματα.

Στο Συμπόσιο έγινε από τον ίδιο τον Dieter Köster επισκόπηση της πορείας και των εξελίξεων της KÖSTER BAUCHEMIE AG κατά την τελευταία τριετία, καθώς και παρουσίαση του προγράμματος ανάπτυξης του εργοστασίου.

Ο Hugo Torres, International Sales Manager του εργοστασίου, καθώς και ο εξειδικευμένος τεχνικός Matthias Lagoda, ανέλυσαν μεταξύ άλλων τα εντυπωσιακά προτερήματα των νέων μεμβρανών KÖSTER TPO και KÖSTER TPO Aqua έναντι όλων των άλλων προϊόντων του ανταγωνισμού σε παγκόσμια κλίμακα. 

Κλιμάκιο εξειδικευμένων τεχνικών, αποτελούμενο από τους Paul Osselmann, Diego Rodriguez, Dirk Fischer και Slobodan Kalinic, παρουσίασε λεπτομερώς τα επισκευαστικά συστήματα σκυροδέματος KÖSTER, τα συστήματα θεμελιακών μονώσεων με μεμβράνες KÖSTER ECB, τα συστήματα KÖSTER Injection Gels, το κορυφαίο στεγανωτικό προϊόν KÖSTER NB 4000, ενώ έγινε εκτενής και αναλυτική παρουσίαση πρωτοπόρων συστημάτων καταπολέμησης της ανοδικής υγρασίας. Των θεωρητικών παρουσιάσεων ακολούθησε πρακτική εφαρμογή όλων των υλικών.

Πέραν των τεχνικών παρουσιάσεων, κατά τη διάρκεια της υποδειγματικής φιλοξενίας που προσέφερε το εργοστάσιο, δόθηκε η ευκαιρία στους αντιπροσώπους της KÖSTER από όλο τον κόσμο να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα τεχνικά και εμπορικά θέματα, αλλά και να συσφίξουν τις σχέσεις τους.

Δεν θα μπορούσε να λείψει η διασκέδαση, γι' αυτό η εταιρεία, μεταξύ άλλων, διοργάνωσε και προσέφερε την μοναδική εμπειρία ειδικής αναρριχητικής δραστηριότητας στο εξαιρετικής ομορφιάς δάσος Kletterwald του Aurich.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από όλες τις ημέρες του Συμποσίου:

Scroll to Top