Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Τέλος στα ψέματα!

Τέλος στα ψέματα!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί επανειλημμένες και στοχευμένες προσπάθειες δυσφήμισης της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και των προϊόντων που αυτή διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

Μεταξύ άλλων, διαδίδεται από ανταγωνιστή μας ψευδώς ότι η ΝΕΑ COMBO REACTOR GRACO E-XP1 δεν είναι ένα αξιόπιστο μηχάνημα ψεκασμού αφρού πολυουρεθάνης και πολυουρίας λόγω του ότι δεν συνεργάζονται σωστά τα συνενωμένα μηχανήματα που το απαρτίζουν.

Στο άρθρο για την παρουσίαση της μηχανής (ΕΔΩ), όπως και στο άρθρο των προδιαγραφών της μηχανής (ΕΔΩ), όπως και στο τεχνικό φυλλάδιο της μηχανής (ΕΔΩ) αναφέρονται τα πάντα γύρω από το συγκεκριμένο υψηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο έχει δοκιμασθεί και λειτουργεί άψογα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Πέραν αυτού, τα μηχανήματα GRACO καμία σχέση δεν έχουν και δεν είναι συγκρίσιμα με άλλα, αναξιόπιστα και μόνο κατ’ όνομα «μηχανήματα ψεκασμού αφρού πολυουρεθάνης και πολυουρίας», τα οποία δεν ελέγχουν πιέσεις, θερμοκρασίες κλπ με αποτέλεσμα να προκαλούν διαρκώς προβλήματα.

Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για κάποιον που επιθυμεί να αξιολογήσει τέτοια τεχνολογικά εξελιγμένα συστήματα να ενημερωθεί από αξιόπιστες πηγές πριν εκφράσει άποψη και να μη διαδίδει ψεύδη. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει τεχνική γνώση και, αν μη τι άλλο, ικανότητα γραφής και ανάγνωσης ή έστω στοιχειώδεις νοητικές λειτουργίες…

Scroll to Top