Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού COVID-19

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού COVID-19

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ ενδιαφερόμενη πρωτίστως για την υγεία των στελεχών, των πελατών και των συνεργατών της, στα πλαίσια της κοινωνικής υπευθυνότητας που πάντοτε επιδεικνύει και επιθυμώντας να συμβάλει όσο το δυνατό περισσότερο στη συγκράτηση της πανδημίας του νέου κορονοϊού COVID-19 στην Ελλάδα, αποφάσισε αυτοβούλως την εφαρμογή έκτακτων μέτρων που θα τροποποιήσουν σημαντικά την λειτουργία της, τα οποία ανακοινώνονται στο παρόν.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 16/3/2020:

  • Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας επί της οδού Ορφέως 55 θα λειτουργούν μόνο με προσωπικό ασφαλείας.
  • Επισκέψεις πελατών ή συνεργατών στα γραφεία της εταιρείας μας δεν θα μπορούν να πραγματοποιούνται. Αναβάλλονται όλα τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού.
  • Δεν θα πραγματοποιούνται πωλήσεις δομικών και ηλεκτρομηχανικών ειδών και μηχανημάτων με φυσική παρουσία πελάτη στο κατάστημα μας επί της οδού Ορφέως 55 ούτε θα μπορούν να γίνονται επιδείξεις μηχανημάτων και εξοπλισμού.
  • Το υποκατάστημα μας επί της οδού Ορφέως 132 θα λειτουργεί κανονικά για φορτώσεις και παραδόσεις τηλεφωνικών ή ηλεκτρονικών παραγγελιών δομικών και ηλεκτρομηχανικών ειδών και μηχανημάτων, αλλά δεν θα πραγματοποιούνται ούτε εκεί πωλήσεις με φυσική παρουσία πελάτη.
  • Αποδεκτές θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες δομικών και ηλεκτρομηχανικών ειδών και μηχανημάτων, οι οποίες θα διακανονίζονται βάσει συμφωνίας ή μέσω τραπέζης και θα παραδίδονται στον πελάτη είτε με μεταφορικά μέσα της εταιρείας (για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 300,00 € και μετά από συνεννόηση για τη δυνατότητα παράδοσης), είτε (για μικροποσότητες) στον ειδικά διαμορφωμένο για το σκοπό αυτό και απομονωμένο χώρο σε εναλλακτική είσοδο του καταστήματος μας επί της οδού Ορφέως 55 (και πάλι η πληρωμή θα πρέπει να έχει γίνει μέσω τραπέζης και όχι με μετρητά).
  • Το κατάστημα μας ειδών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας επί της οδού Ορφέως 57 θα συνεχίσει την λειτουργία του, όσο αυτό επιτρέπεται από τις κείμενες έκτακτες υγειονομικές διατάξεις του Ελληνικού κράτους, με το προσωπικό μας να λαμβάνει αυξημένα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας και την υποχρεωτική ταυτόχρονη παρουσία όχι περισσότερο από ΔΥΟ (2) πελατών εντός του χώρου του καταστήματος κάθε φορά.
  • Τα στελέχη μας, εκτός του προσωπικού ασφαλείας, θα εργάζονται από το σπίτι και θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε πελάτη ή συνεργάτη για οποιαδήποτε τηλεφωνική η ηλεκτρονική επικοινωνία.
  • Τα παραπάνω έκτακτα μέτρα θα διατηρηθούν μέχρι την εξάλειψη της απειλής του νέου κορονοϊού COVID-19 και για όσο χρειαστεί.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση και, έστω και υπό τις δυσμενείς τρέχουσες συνθήκες, αναμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Scroll to Top