Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ επίσημη αντιπρόσωπος της Baril Coatings σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ επίσημη αντιπρόσωπος της Baril Coatings σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της επίσημης αντιπροσώπευσης και διανομής των προϊόντων του Ολλανδικού οίκου Baril Coatings στην Ελληνική, την Κυπριακή και την Αλβανική αγορά.

Από της ιδρύσεως της το 1982, με πολλά πλέον χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας, η Baril Coatings σχεδιάζει και παράγει υψηλής ποιότητας συστήματα βαφών και επενδύσεων προστασίας μετάλλων που ως κύριο χαρακτηριστικό έχουν τις εξαιρετικές αντοχές ακόμα και σε ακραία και διαβρωτικά περιβάλλοντα.

Οι επενδύσεις SteelKote και DualCure φημίζονται για την αντοχή, την ελαστικότητα, την απόλυτη πρόσφυση, την ευκολία εφαρμογής, την αντοχή στη διάβρωση, τη χημική και μηχανική αντοχή τους, καλύπτοντας κάθε απαίτηση για προστασία από διάβρωση επιπέδου από C1 έως και C5, καθώς και NORSOK.

Με έδρα στην Ολλανδία και παραρτήματα στην Πολωνία και στις Η.Π.Α., η Baril Coatings διαθέτει τα προϊόντα της παγκοσμίως καλύπτοντας όλο το φάσμα των δομικών, βιομηχανικών, ναυτιλιακών και υπεράκτιων (π.χ. σε πλατφόρμες πετρελαίου) μεταλλοκατασκευών. Δίνει απόλυτες λύσεις προστασίας με βιώσιμο τρόπο ο οποίος μειώνει το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη κατανάλωση υλικού

Βασικά γνωρίσματα των συστημάτων της Baril Coatings είναι:

  • Επέκταση της διάρκειας ζωής του αντικειμένου εφαρμογής με την απόλυτη προστασία και συντήρηση του
  • Μακρόχρονη αντοχή (έως 25 έτη) και λιγότερη συντήρηση που έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμιση κόστους
  • Ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία λεπτού στρώματος την οποία εφαρμόζει
  • Εξοικονόμιση περιβαλλοντικών πόρων υλικό χάρη στην ανακύκλωση που εφαρμόζεται
  • Μείωση των επικίνδυνων ουσιών στα προϊόντα
  • Παραγωγή χαμηλών εκπομπών ρύπων

Η Baril Coatings έχει κερδίσει τη φήμη της ως αξιόπιστου συνεργάτη στην βιομηχανία μεταλλοκατασκευών βάσει της πολυετούς εμπειρίας της στην παροχή λύσεων βαφών και επενδύσεων προστασίας μετάλλων, υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας, τις οποίες προσφέρει.

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτε λιγότερο στους πελάτες της!

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Baril Coatings πατώντας ΕΔΩ και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Scroll to Top