Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχυρώνει δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας ενεργειακών πύργων ψύξεως!

Η KÖSTER BAUCHEMIE AG κατοχυρώνει δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας ενεργειακών πύργων ψύξεως!

Στις 15 Δεκεμβρίου 2020, κατοχυρώθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνείας για το νέο σύστημα προστασίας σκυροδέματος της KÖSTER BAUCHEMIE AG το οποίο αφορά την προστασία των πύργων ψύξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτό το μοναδικό και ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο συνδυάζει ορυκτά κρυσταλλικά σύμμεικτα με συστήματα ρητινών υψηλής απόδοσης και μια ειδικά αναπτυγμένη τεχνική επεξεργασίας, αναγνωρίζεται πλέον επίσημα από το κράτος.

Το σύστημα αναπτύχθηκε από κοινού επί πολλά χρόνια από το ερευνητικό τμήμα της KÖSTER BAUCHEMIE AG στη Γερμανία μαζί με το διεθνές τμήμα τεχνολογίας εφαρμογών της KÖSTER BAUCHEMIE AG, σε συνεργασία με την KÖSTER Πεκίνου υπό τη διεύθυνση του Δρ. Jianping Yang.

Η τεχνική εμπειρία εφαρμογής στην πρακτική χρήση δείχνει ότι το σύστημα αυτό είναι πλήρως αποτελεσματικό ακόμη και μετά από περισσότερα από 10 χρόνια χρήσης και, ως εκ τούτου, έχει αναμενόμενη διάρκεια ζωής πάνω από 20 χρόνια.

Εκτός από τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και τον ειδικό συνδυασμό τους, αναπόσπαστο μέρος του συστήματος είναι η διαδικασία εφαρμογής η οποία περιλαμβάνει ανάλυση, σχεδιασμό, προετοιμασία, επεξεργασία, ποιοτικό έλεγχο και τακτική συντήρηση.

Πηγή: www.koster.gr

Δείτε την πρωτότυπη δημοσίευση πατώντας ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Scroll to Top