Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των προϊόντων συγκόλλησης μετάλλων GEDIK WELDING!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των προϊόντων συγκόλλησης μετάλλων GEDIK WELDING!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρουσιάζει και διαθέτει σε μόνιμο στοκ την πλήρη γκάμα των αναλωσίμων προϊόντων συγκόλλησης μετάλλων GeKa® του παγκοσμίου φήμης οίκου GEDIK WELDING. Επίσης στη διάθεση των πελατών μας βρίσκεται και ολόκληρη η σειρά των κορυφαίων μηχανών ηλεκτροσυγκόλλησης, καθώς και των ρομποτικών συστημάτων που ο οίκος GEDIK WELDING παράγει.

Η GEDIK WELDING ιδρύθηκε το 1963.

Με ετήσια παραγωγή αναλωσίμων που φτάνει τους 100.000 τόνους σε σύρματα & βέργες συγκόλλησης SG2, ανοξείδωτες & αλουμινίου, ηλεκτρόδια διαφόρων τύπων κ.α., καθώς και με μακρά εμπειρία στην παραγωγή μηχανημάτων συγκόλλησης MMA, MIG-MAG, TIG κ.λ.π. με την τελευταία τεχνολογία inverter, είναι σήμερα παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των υλικών και του εξοπλισμού συγκόλλησης μετάλλων.

Η GEDIK WELDING εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες, με τις διεθνώς κατοχυρωμένες επωνυμίες της GeKa®, GeKaTec® και GeKaMac®.

Επίσης, η εταιρεία παράγει ρομποτικές λύσεις και εξοπλισμό αυτοματισμού συγκόλλησης για διάφορες βιομηχανίες, με την επωνυμία RoboWELD®, η οποία έχει καταξιωθεί για την υψηλή ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο στον υπόλοιπο κόσμο.

Τα κορυφαίας ποιότητας υλικά και μηχανήματα συγκόλλησης GEDIK WELDING σχεδιάζονται και δοκιμάζονται διαρκώς στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης του εργοστασίου με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Επίσης, ο οίκος GEDIK WELDING συμβάλλει στην πρόοδο της τεχνολογίας συγκόλλησης μέσω δράσεων έρευνας και ανάπτυξης που πραγματοποιεί σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδύματα. Επιπλέον, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Gedik Educational Foundation (GEV), διεξάγει διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και πιστοποίησης στον τομέα της συγκόλλησης των μετάλλων.

Όλα τα προϊόντα GEDIK WELDING παράγονται με πρώτη προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη και αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων αποτελεσματικά και με τον βέλτιστο τρόπο, με την επαγγελματική γνώση, την εμπειρία και την προηγμένη τεχνολογία που μόνο η GEDIK WELDING διαθέτει!

Κατεβάστε του καταλόγους του εργοστασίου (στα Αγγλικά):

1. Γενικός Κατάλογος Προϊόντων GEDIK WELDING

2. Εξοπλισμός Συγκόλλησης GeKa®

3. Κατάλογος Προϊόντων GeKaMac®

4. Κατάλογος GeKaMac® Powerplus

5. Κατάλογος Λειαντικών Προϊόντων GeKaFlex

Scroll to Top