Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

GRACO Κορυφαία Ποιότητα και Τεχνολογία από το 1926!

GRACO Κορυφαία Ποιότητα και Τεχνολογία από το 1926!

Η Graco ιδρύθηκε το 1926 και αποτελεί μια κορυφαία στον κόσμο εταιρεία σε συστήματα και εξαρτήματα διαχείρισης υγρών. Τα προϊόντα της Graco μεταφέρουν, μετρούν, ελέγχουν, διανέμουν και εφαρμόζουν ένα ευρύ φάσμα υγρών και ιξωδών υλικών που χρησιμοποιούνται για τη λίπανση αλλά και για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στην ακλόνητη δέσμευσή της για τεχνική αριστεία, πρωτοποριακή κατασκευή και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους αντιπροσώπους, ένας εκ το οποίων είναι και η Καλύβης ΑΕ, η Graco προσφέρει συστήματα, προϊόντα και τεχνολογία, τα οποία ορίζουν το πρότυπο ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα λύσεων διαχείρισης υγρών.
Η Graco παρέχει εξοπλισμό για φινίρισμα με ψεκασμό, προστατευτική επίστρωση, κυκλοφορία βαφής, λίπανση, και διανομή στεγανοποιητικών και συγκολητικών υλικών, μαζί με εξοπλισμό ισχυρών εφαρμογών για την βιομηχανία κατασκευών.
Η Graco, χάρη στη διαρκή επένδυσή της στη διαχείριση και στον έλεγχο υγρών, θα εξακολουθεί να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις σε μια ποικιλόμορφη παγκόσμια αγορά.

Ποιότητα! - Δέσμευσή της Graco και της εταιρίας μας

Η διαρκής προσπάθεια για πρόοδο και υπεροχή αποτελεί τη βάση για την επίτευξη της υψηλότατης ποιότητας που η Graco προσφέρει. Τα προϊόντα Graco είναι αξιόπιστα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών παγκοσμίως.

Μέριμνα της Graco και της εταιρίας μας αποτελεί η άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας (QMS) καθώς και τα standards σχεδιασμού και προώθησης τα οποία βελτιώνονται διαρκώς, εστιάζουν σε κάθε περίπτωση στην πιο αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Πιστοποιήσεις και εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές


Πολλά προϊόντα της Graco συνοδεύονται από διάφορες πιστοποιήσεις ή εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές (για παράδειγμα: FM, UL, ETL, ATEX). Για να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τις εκάστοτε εγκρίσεις και πιστοποιήσεις όπως η ATEX, ανατρέξτε στην πινακίδα χαρακτηριστικών που υπάρχει πάνω στο προϊόν ή συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο οδηγιών λειτουργίας προϊόντος.

Τα εγχειρίδια οδηγιών της Graco παρέχονται μαζί με το προϊόν, ενώ μπορείτε επίσης να τα βρείτε πατώντας εδώ ή να μας τα ζητήσετε.


Για τα προϊόντα που φέρουν τη σήμανση CE, παρέχεται μαζί τους η Δήλωση Συμμόρφωσης, στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τα διάφορα πρότυπα με τα οποία είναι σύμμορφο το εκάστοτε προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Scroll to Top