Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Χρώματα για ξύλο και μέταλλο

Χρώματα για ξύλο και μέταλλο

Το ξύλο και το μέταλλο είναι σημαντικά κατασκευαστικά και διακοσμητικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των σπιτιών μας.

Στη βασική του μορφή το ξύλο επισφραγίζει με μοναδικό τρόπο την ύπαρξη της φύσης μέσα στα σπίτια μας.Στρώσεις ξύλου στην πρόσοψη ή μέσα στο σπίτι καθώς και έπιπλα από φυσικό ξύλο προσφέρουν μια εξαιρετική αίσθηση ζεστασιάς και γαλήνης.

Για την προστασία τους, η JUB έχει περιλάβει τα προϊόντα τους στο πλαίσιο εργασιών της εμπορικής ονομασίας JUBIN που περιέχει διαφανή υλικά επίστρωσης ενάντια σε λεκέδες και βερνίκια υψηλής ποιότητας και εκλεκτών χαρακτηριστικών. Τα προϊόντα αυτά έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα πολυετών ερευνών και ανταποκρίνονται σε όλες τις νομοθετικές απαιτήσεις και σταθερές του τομέα ανάπτυξης ημιδιαφανών επιστρώσεων και βερνικιών.

Δυστυχώς, το ξύλο σαν φυσικό υλικό επηρεάζεται από την παλαίωση και διάφορα παράσιτα. Για αυτό πρέπει να προστατεύεται και να φροντίζεται κατάλληλα και αποτελεσματικά. Για την προστασία του, είτε διαφανή υλικά ή βερνίκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στην περίπτωση χρήσης υλικών διαφανών επιστρώσεων, η υφή του ξύλου παραμένει εμφανής λόγω της διαφάνειας των επιστρώσεων ενώ, στην άλλη περίπτωση μπορείτε να χρωματίσετε το ξύλο με βερνίκια διαφόρων χρωματικών αποχρώσεων που διατίθενται από την εταιρεία στη σειρά JUBMIX system.

Τα διαφανή υλικά επίστρωσης JUBIN εμποτίζουν το ξύλο μαζί με ένα συνδετικό και προστατεύουν το ξύλο από περιβαλλοντικές επιδράσεις και, την ίδια στιγμή, διατηρούν την φυσική του εμφάνιση. Το ξύλο που εκτίθεται σε εξωτερικές επιρροές χρειάζεται να προστατεύεται από παράσιτα – ζωύφια και μικροοργανισμούς – και από πιθανή σήψη και κηλίδες.
Η JUB προσφέρει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν για την προστασία του ξύλου, το JUBIN LASUR PRIMER PLUS.

Το JUBIN DÉCOR σε συνδυασμό με ένα αστάρι, είναι κατάλληλο για συστηματική προστασία του ξύλου. Προσφέρει επιπροσθέτως και μια όμορφη αισθητική εμφάνιση στις χρωματισμένες επιφάνειες.

Προστασία και φροντίδα μεταλλικών επιφανειών
Στα σπίτια μας, υπάρχουν συνήθως μεταλλικές επιφάνειες που πρέπει να προστατευθούν από τη σκουριά και, ταυτόχρονα, οι χρωματισμένες επιφάνειες γίνονται πιο ευχάριστες. Το υλικό JUBIN METAL πρέπει να αναδειχθεί ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς JUBIN. Η επισμάλτωση προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες χωρίς ανάγκη εφαρμογής ασταριού. Το προϊόν έχει εκπληκτική χαρακτηριστικά έναντι της σκουριάς και μπορεί να εφαρμοστεί απ’ ευθείας επάνω στη σκουριά.

Scroll to Top