Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Παρουσίαση εταιρίας JUB

Παρουσίαση εταιρίας JUB

Με περισσότερα από 140 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή χρωμάτων, επιχρισμάτων και επενδύσεων, η JUB είναι σήμερα μια διεθνής εταιρεία, μια από τις μεγαλύτερες του είδους στην Ευρώπη, με εννέα θυγατρικές και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από είκοσι αγορές.

Ο όμιλος εταιρειών της JUB απασχολεί 500 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 300 είναι στη Σλοβενία ​​και οι 200 σε συνδεδεμένες εταιρείες του εξωτερικού. Υπάρχουν δύο εγκαταστάσεις παραγωγής, μια στη Σλοβενία ​​και η άλλη στη Σερβία. Σήμερα η JUB πραγματοποιεί τα τρία τέταρτα των πωλήσεών της στο εξωτερικό.

Το πιο αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο σήμα της είναι το JUPOL- Βαφή Εσωτερικών Χώρων, η οποία είναι κορυφαία επιλογή των καταναλωτών σε πολλές αγορές εδώ και 40 χρόνια.

Η γκάμα των προϊόντων της JUB προσφέρει λύσεις στην επένδυση της κάθετης τοιχοποιίας όντας αναπτυγμένη σε ένα μεγάλο εύρος κατασκευαστικών, επισκευαστικών και διακοσμητικών υλικών τα οποία μπορούν να εφαρμοσθούν σε κάθε στάδιο των εργασιών. Ο τελικός χρήστης έχει στη διάθεσή του υλικά για την βαφή, την επισκευή, την στεγανοποίηση και φυσικά για την εξωτερική θερμομόνωση κάθε τύπου κτιρίων.

Έχοντας ως γνώμονα την συνεχή έρευνα και ανάπτυξη συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις μικροκλιματικές διαφοροποιήσεις ανά γεωγραφική περιοχή, πραγματοποιεί ετήσιες πωλήσεις άνω των 10.000.000 μ2 παγκοσμίως στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, την ίδια στιγμή που οι ετήσιες πωλήσεις τελικών διακοσμητικών σοβάδων ανέρχονται σε 50.000.000 μ2, ενώ οι ετήσιες πωλήσεις των χρωμάτων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων υπερβαίνουν τα 150.000.000 μ2.

Όλα τα παραπάνω, επιτυγχάνονται με τη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων και σε αυτό συμβάλλει το υπερσύγχρονο κέντρο Research & Development της JUB, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2010 και στο οποίο πραγματοποιούνται συνεχείς μικροκλιματικοί έλεγχοι των νέων και των μελλοντικών προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να προσομοιώνουν έντονα καιρικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας, είναι βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες, κάτι το οποίο τα καθιστά ως τα πλέον φιλικά της αγοράς προς το περιβάλλον.

Ειδικά στα προϊόντα βαφής εσωτερικής τοιχοποιίας και συγκεκριμένα για το Jupol Briljant, η τιμή του VOC ανέρχεται στο 1gr/lt, μια από τις χαμηλότερες της αγοράς.

Τα 6 βασικά μας συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (Jubizol Standard – Comfort – Premium – Strong –Nature & Μicro Air), μαζί με τα υποσυστήματά τους, είναι πιστοποιημένα κατά ETAG 004 από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά εργαστήρια δοκιμών BBA, IBMB, OIB, DIBT MPA, Braunschweig Germany, MA39 Vienna και ΖAG, Ljubljana και παραδίδονται στον πελάτη με γραπτή εγγύηση τουλάχιστον 10 ετών, ικανοποιώντας κάθε τεχνική απαίτηση.

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής για εξοικονόμηση ενέργειας, καθιστούν απαραίτητη την επιλογή ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, αφού κατ’ αυτόν τον τρόπο τα ενεργειακά κόστη για την ψύξη ή θέρμανση των κτηρίων μειώνονται τουλάχιστον κατά 28%, σε σύγκριση με τον κλασικό τρόπο μόνωσης δικέλυφης τοιχοποιίας. Με την χρήση των συστημάτων JUBIZOL σε κτήρια σε όλη την Ευρώπη από το 1958, η εταιρεία έχει αποκτήσει την απαραίτητη πείρα και έχει δοκιμάσει τα συστήματα της στις πιο απαιτητικές και ακραίες καιρικές συνθήκες. Επενδύοντας ένα κτήριο με σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, πέρα από την θερμική του θωράκιση, επιτυγχάνουμε και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, μιας και όλα τα υλικά του συστήματος πέραν της ελαστικότητας τους, εφάπτονται σε ένα ομοιόμορφο ενιαίο υπόστρωμα, αυτό των μονωτικών πλακών και κατ’ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η μη ρηγμάτωση του συστήματος εφ' όρου ζωής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω, είναι η σωστή εφαρμογή του συστήματος, κάτι το οποίο διασφαλίζεται από την επιλογή ενός τεχνικά καταρτισμένου συνεργείου τοποθέτησης συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης της JUB. Η επιλογή ενός πιστοποιημένου από την εταιρεία συνεργείου τοποθέτησης, εξασφαλίζει την σωστή τήρηση των προδιαγραφών εφαρμογής, πράγμα το οποίο αυτομάτως ενεργοποιεί και καθιστά έγκυρη την δεκαετή εγγύηση των συστημάτων JUBIZOL. Ο αριθμός των πιστοποιημένων συνεργείων αυξάνεται συνεχώς μέσω των σεμιναρίων τεχνικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν χώρα κάθε 15 ημέρες στο κέντρο εκπαίδευσης της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας είναι στη διάθεση κάθε καταναλωτή προκειμένου να του υποδείξει τα πιστοποιημένα συνεργεία τα οποία υπάρχουν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, ώστε να μπορεί να επιλέξει ο ίδιος το συνεργείο τοποθέτησης που επιθυμεί.

Συνημμένο αρχείο PDF  Νέος προϊοντικός κατάλογος JUB
Συνημμένο αρχείο PDF  Συστήματα JUBIZOL

Scroll to Top