Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Στεγανολεκάνη με Αφρό Πολυουρεθάνης & Πολυουρία στο Μουσείο Γουλανδρή

Στεγανολεκάνη με Αφρό Πολυουρεθάνης & Πολυουρία στο Μουσείο Γουλανδρή

Και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ιδιοκτησίας Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, ο αφρός πολυουρεθάνης και η πολυουρία αποτέλεσαν την ιδανική και οριστική λύση για την θερμομόνωση και υγρομόνωση των υπόγειων χώρων του κτιρίου!

Παρά την εφαρμογή gunite, η πίεση των υπόγειων υδάτων ήταν τέτοια που έβρισκαν διέξοδο μέσα από το gunite. Η λύση δόθηκε με την τοποθέτηση μεμβράνης αποστράγγισης & μπετονιτικών φύλλων, και στη συνέχεια με εφαρμογή ψεκαζόμενης πολυουρεθάνης εφαρμοσμένης πυκνότητας 50 kg/m3, πολυουρίας & πάλι ψεκαζόμενης πολυουρεθάνης εφαρμοσμένης πυκνότητας 50 kg/m3.

Το σύστημα εφαρμόσθηκε από τον Γιάννη Σιφναίο ο οποίος είναι μέλος του Kalivis group, ενώ η εταιρία μας ανέλαβε την προμήθεια του αφρού πολυουρεθάνης για ολόκληρο το έργο.

H επαγγελματική εφαρμογή από τα έμπειρα συνεργεία του Γιάννη Σιφναίου που εδρεύει στην Πάρο και είναι εξοπλισμένος με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την εφαρμογή αφρού πολυουρεθάνης και πολυουρίας, καθώς και τα υψηλής ποιότητας υλικά, αποτέλεσαν τους καθοριστικούς παράγοντες μιας απόλυτα επιτυχούς και άριστης εφαρμογής!

Μετά την εφαρμογή των μπετονιτικών φύλλων:

  • Έγινε ψεκασμός αφρού πολυουρεθάνης, εφαρμοσμένης πυκνότητας 50 kg/m3
  • Εφαρμόσθηκε πολυουρία υψηλών μηχανικών αντοχών και μεγάλης ελαστικότητας
  • Έγινε και πάλι ψεκασμός αφρού πολυουρεθάνης, εφαρμοσμένης πυκνότητας 50 kg/m3

Kalivis group - Πάντα Επιτυχημένες Εφαρμογές!

Δείτε το video της εφαρμογής:

Scroll to Top