Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Η SIKA επιλέγει BAK!

Η SIKA επιλέγει BAK!

Τα μηχανήματα συγκόλλησης μεμβρανών BAK παρουσιάστηκαν από την ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ στα εκπαιδευτικά σεμινάρια εφαρμογής μεμβρανών της εταιρίας SIKA, που πραγματοποιήθηκαν από 5 έως και 8 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της στο Κρυονέρι.

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ διέθεσε τα μηχανήματα που ζητήθηκαν για τις ανάγκες της πρακτικής εφαρμογής συγκόλλησης μεμβρανών και παράλληλα έγινε ζωντανή επίδειξη της πλήρους σειράς των αυτόματων μηχανημάτων συγκόλλησης μονής και διπλής ραφής από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΥΒΗΣ και ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ παρουσίασαν:

  • Τα πιστόλια θερμού αέρα χειρός RiOn & RiOn Digital
  • Το μηχάνημα συγκόλλησης διπλής ραφής ProtOn
  • Τη μεγάλη και πιο εξελιγμένη μηχανή συγκόλλησης LarOn
  • Το πολύ ελαφρύ και ευέλικτο μηχάνημα συγκόλλησης RoofOn
  • Το νέο πρωτοποριακό μοντέλο TarpOn

και πολλούς άλλους τύπους μηχανών και βοηθητικών εξαρτημάτων

Οι συμμετέχοντες έμειναν εντυπωσιασμένοι από την άριστη ποιότητα κατασκευής BAK-AG, τις υψηλές επιδόσεις των μηχανημάτων, την πρωτοποριακή σχεδίαση και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν.

Η BAK-AG κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή εξοπλισμού για την συγκόλληση πλαστικών με πολύ μεγάλη γκάμα μηχανημάτων κάθε τύπου. Είναι Ελβετική εταιρία με έδρα την πόλη Kerns και εργοστάσια παραγωγής σε Ελβετία, Γερμανία και Αυστρία.

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος της BAK-AG για Ελλάδα και Κύπρο, εισάγει και διανέμει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τα προϊόντα του Ελβετικού οίκου, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη service και ανταλλακτικών.

Στιγμιότυπα από τα σεμινάρια:

 

Scroll to Top