Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Διαγραμμίζοντας ενάντια στο χρόνο την πίστα του HEUSDEN-ZOLDER στο Βέλγιο

Διαγραμμίζοντας ενάντια στο χρόνο την πίστα του HEUSDEN-ZOLDER στο Βέλγιο

Δείτε πως η διαγράμμιση πίστας αγώνων γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά με τα GRACO  LINELAZER και LINEDRIVER.

Με 400.000 επισκέπτες τον χρόνο, η πίστα του HEUSDEN-ZOLDER στο Βέλγιο είναι ένας μεγάλος προορισμός για τους φαν της ταχύτητας. Ο συντηρητής πίστας, Mario Vranken, παλεύει με το χρόνο ανάμεσα στους αγώνες ώστε οι διαγραμμίσεις και η συντήρηση της πίστας να γίνονται σωστά και έγκαιρα. Έχοντας αναλάβει τη συντήρηση όλων των κτηρίων, της διαδρομής καθώς και μίας συνολικής έκτασης 800 στρεμμάτων, ο χρόνος είναι δύσκολος αντίπαλος. Ευτυχώς, μπορεί να βασιστεί στα Graco LineLazer IV 200HS και LineDriver για τη δουλειά!

“Ανάλογα με τον καιρό, τον αριθμό των αγώνων και τον προϋπολογισμό συντηρούμε διαρκώς τις διαγραμμίσεις της πίστας”, λέει ο Mario. “Η πίστα πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο, άρα ο χρόνος για τη συντήρηση είναι περιορισμένος. Διαρκώς διαγραμμίζουμε μικρά κομμάτια, ενώ κατά μέσο όρο γίνεται ολική επαναδιαγράμμιση 2 με 3 φορές τον χρόνο”

Γρήγορη και ξεκούραστη δουλειά με τα μηχανήματα GRACO

Αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τους περιορισμούς του χρόνου, ο Mario είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Graco εξοπλισμό του. “Παλαιότερα χρησιμοποιούσαμε ένα μηχάνημα άλλου κατασκευαστή που έπρεπε να σπρώχνουμε διαρκώς και το οποίο δεν αποτύπωνε τις γραμμές καθαρά. Πλέον τα LineLazer IV 200HS  και LineDriver  μας έλυσαν τα χέρια! Το LineDriver μετατρέπει τον εξοπλισμό διαγράμμισης σε αυτοκινούμενο, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία, ενώ το LineLazer ψεκάζει γραμμές με μεγάλη ακρίβεια. Ο συνδυασμός των δύο μερών του διαγραμμιστικού συγκροτήματος της Graco, με την άνετη και εργονομική θέση οδήγησης του LineDriver και την αποτελεσματικότητα του LineLazer, κάνουν τη δουλειά παιχνίδι, ακόμα και στα ανηφορικά σημεία της πίστας”

Προσαρμοστικότητα και ευκολία στη χρήση

Με τον παραπάνω εξοπλισμό, πέραν της διαγράμμισης της διαδρομής, γίνεται και βαφή των τοιχίων της πίστας. Ο Mario  λέει “Το πιστόλι του LineLazer IV 200HS μπορεί να αποσυνδεθεί και με μία προέκταση να ψεκάσει και τους τοίχους της πίστας.” Και συμπληρώνει για την η ευκολία χρήσης του συγκροτήματος “ Μετά από μία σύντομη εκπαίδευση από τον υπεύθυνο της Graco, ήμασταν σε θέση να ξεκινήσουμε κατευθείαν από τη διαγράμμισή της εκκίνησης  για τον 24ωρο αγώνα του Zolder”.

Μία μικρή εκπαίδευση και έτοιμοι για το έργο

Τεράστιο εγχείρημα

Στο τέλος έγινε αναφορά σε ένα, υπό άλλες συνθήκες, ακατόρθωτο γεγονός που συνέβη πριν από τον αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος τουρισμού πριν από 3 χρόνια. “Αυτό που κάναμε είναι σχεδόν αδιανόητο. Μέσα σε μία εβδομάδα ξαναβάψαμε κάθε μία γραμμή της πίστας και του paddock. Ψεκάσαμε μία εξαιρετικά μεγάλη απόσταση πολλών χιλιομέτρων με μία τεράστια ποσότητα χρώματος. Κάτι τέτοιο θα ήταν ακατόρθωτο χωρίς τον εξοπλισμό Graco!”.

Μετά το φρεσκάρισμα των γραμμών, η πίστα έτοιμη για τον αγώνα

Δείτε επίσης:

Scroll to Top