Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Σύστημα θερμοπρόσοψης JUBIZOL Comfort - Η σωστή επιλογή για απαιτητικούς πελάτες

Σύστημα θερμοπρόσοψης JUBIZOL Comfort - Η σωστή επιλογή για απαιτητικούς πελάτες

Προορίζεται κυρίως για κτήρια υψηλότερου επιπέδου. Το σύστημα επιτρέπει μεγαλύτερη επιλογή αποχρώσεων – από το έντονο κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις με τη χρήση του σοβά Unixil G, ο οποίος χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή στις ακτίνες UV, έως τις πιο σκούρες αποχρώσεις του Unixil Cool με Υ < 25, το οποίο χαρακτηρίζεται από έως 25% μικρότερο επίπεδο θέρμοαπορροφητικότητας λόγω της χαμηλής απορρόφησης του υπέρυθρου φωτός. Με τις αποχρώσεις Superior και Cool εξασφαλίζεται η μέγιστη αντοχή. Η χρήση του μικροενισχυμένου κονιάματος στην βασική στρώση, σε συνδυασμό με το ελάχιστο πάχος εφαρμογής, εγγυάται την επαρκή σταθερότητα και την επιθυμητή ασφάλεια στην επιλογή των σκούρων τελικών επιχρισμάτων ή σε πιο απαιτητικές μικροκλιματικές συνθήκες.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  1. Μεγάλο εύρος επιλογής αποχρώσεων τελικών επιχρισμάτων
  2. Ελάχιστη δυνατή εφαρμογή πάχους βασικής στρώσης
  3. Προαιρετική επιλογή λείας επιφάνειας σε διαφορετικές κοκκομετρίες
  4. Μακροχρόνια αντοχή σε άλγη και μούχλα
  • Καταλληλότητα
  • Για όλους τους τύπους επιφανειών τοιχοποιίας
  • Για τα σύγχρονα αστικά περιβάλλοντα με αρχιτεκτονικές προσόψεις σε μοντέρνες, έντονες, καθώς επίσης και πιο σκούρες αποχρώσεις
  • Για επιφάνειες πρόσοψης που προστατεύονται από τις βροχοπτώσεις με μικρές μαρκίζες
  • Για συνθήκες υψηλής καταπόνησης
  • Για θερμική προστασία νέων κατοικιών και θερμική ανακαίνιση υφισταμένων κατοικιών, επαγγελματικών και άλλου τύπου κτηρίων, ύψους έως 22 μέτρων

UNIXIL G Cool - Αντανακλαστικός σε υπέρυθρες ακτινοβολίες σιλοξανικός ακρυλικός λείος σοβάς, ο οποίος χαρακτηρίζεται από έως 25% χαμηλότερο επίπεδο θερμοαπορροφητικότητας της επιφάνειας. Η παραγωγή των αποχρώσεων περιλαμβάνει τη χρήση αντανακλαστικών σε υπέρυθρες ακτινοβολίες χρωστικών, οι οποίες είναι το αποτέλεσμα αρκετών ετών έρευνας χρηματοδοτούμενης από κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εμποδίζουν την υπερβολική θερμική διαστολή των επιφανειών πρόσοψης από την υπερθέρμανση και επιτρέπουν τη χρήση μιας ενιαίας απόχρωσης σε όλη την επιφάνεια του κτηρίου.

Η JUB έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Τεχνική Έγκριση (ΕΤΑ) για το σύστημα JUBIZOL, πρότυπο το οποίο εγγυάται μεταξύ άλλων ότι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο το Σλοβενικό Εθνικό Ινστιτούτο Κτίριο Πολιτικών Μηχανικών (Zavod za gradbeništvo Slovenija - ZAG) θα ασκεί τον έλεγχο της παραγωγής.

Downloads:

Δείτε επίσης:

Scroll to Top