Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ JUB - Εγγύηση 10ετίας από Πιστοποιημένους Εφαρμοστές!

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ JUB - Εγγύηση 10ετίας από Πιστοποιημένους Εφαρμοστές!

Κανονισμός πιστοποίησης και σύστημα εγγυήσεων για τα έργα εξωτερικών θερμοπροσόψεων JUB

Σύμφωνα με τον κανονισμό του συστήματος πιστοποίησης εφαρμοστών για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης του οίκου JUB d.o.o. Σλοβενίας, για την σωστότερη λειτουργία της αγοράς και κυρίως για την προστασία του τελικού καταναλωτή:
1. Έχει ήδη ακυρωθεί κάθε προηγούμενη της 8/4/2014 πιστοποίηση εφαρμοστή στην Ελληνική και Κυπριακή Επικράτεια.
2. Πιστοποιούνται σε ετήσια βάση εφαρμοστές οι οποίοι παρακολουθούν το σεμινάριο πιστοποίησης και επιτυγχάνουν στις εξετάσεις. Η πιστοποίηση αυτή ανανεώνεται αυτόματα για τα επόμενα έτη μόνο σε εφαρμοστές που εφαρμόζουν επιτυχώς και αδιαλείπτως στα έργα τους τα προϊόντα JUB, υπό την επίβλεψη της εταιρείας μας.
3. Δίνεται το δικαίωμα στους εφαρμοστές αυτούς και μόνο να χορηγούν για τις εφαρμογές τους την 10ετή (ή και 20ετή κατά περίπτωση) εγγύηση του εργοστασίου.

Έτσι, συγκεκριμένα για το έτος 2019 πιστοποιούνται οι εφαρμοστές που αναφέρονται αναλυτικά στον ακόλουθο κατάλογο, οι οποίοι είτε παρακολούθησαν το σεμινάριο πιστοποίησης της 5/3/2019 και επέτυχαν στις εξετάσεις, είτε ανανεώθηκε αυτόματα η πιστοποίηση τους λόγω συνεχών επιτυχών εφαρμογών των προϊόντων JUB, υπό την επίβλεψη της εταιρείας μας.
Δίνεται το δικαίωμα στους εφαρμοστές αυτούς και μόνο, εφ’ όσον έχουν ακολουθήσει τους όρους της εγγύησης (όπως έχουν αναρτηθεί στο παρόν), να χορηγούν για τις εφαρμογές τους την 10ετή (ή και 20ετή κατά περίπτωση) εγγύηση του εργοστασίου, η οποία θα μπορεί να εκδίδεται για κάθε έργο από την εταιρεία μας, αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα του οίκου JUB d.o.o. σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συνημμένο αρχείο PDF  Κατάλογος Πιστοποιημένων Εφαρμοστών JUB 2019
Συνημμένο αρχείο PDF  Όροι Εγγυήσεων JUB

Δείτε επίσης:

Scroll to Top