Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Τα GRACO LINELAZER τρέχουν στα όρια της πίστας του BUDDH με τον SEBASTIAN VETTEL!

Τα GRACO LINELAZER τρέχουν στα όρια της πίστας του BUDDH με τον SEBASTIAN VETTEL!

Aνακαλύψτε τα Graco LineLazer που με την εξαιρετική ταχύτητα τους βοήθησαν στην έγκαιρη και άψογη διαγράμμιση της αγωνιστικής διαδρομής του BUDDH που βρίσκεται στην Ινδία, κοντά στο Ν. Δελχί.

Η Βρετανική εταιρία Roadgrip LTD, χρησιμοποιώντας ένα Graco LineLazer ολοκλήρωσε τη διαγράμμιση της πίστας, μήκους 5.1 χιλιομέτρων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1 Sebastian Vettel, γνώρισε το συνεργείο και το μηχάνημά τους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

H Roadgrip LTD είναι μία εταιρία με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαγράμμισης σε παγκόσμιο επίπεδο και σε μεγάλη ποικιλία έργων, συμπεριλαμβανομένων και αγωνιστικών διαδρομών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην πίστα της Buddh ένας εργαζόμενος παρατήρησε στον χώρο της πίστας τον Sebastian Vettel. Πλησιάζοντάς τον, για μία φωτογραφία, εκείνος δέχτηκε. Βλέποντας το μηχάνημα, ο Vettel εντυπωσιάστηκε με τον τρόπο λειτουργίας του και την ταχύτητα του LineLazer, ανέφεραν μέλη του συνεργείου.

 

Ο Sebastian Vettel , στο τιμόνι ενός LineLazer

“Μας αρέσουν τα μηχανήματα της Graco γιατι είναι γρήγορα, εύκολα στη χρήση και τον καθαρισμό και ευέλικτα στη μεταφορά τους.
Χρησιμοποιούμε τα μηχανήματα της Graco σε ένα εύρος έργων, από έργα μεγάλης κάλυψης μέχρι απαιτητικές δουλειές, υψηλής λεπτομέρειας. Χάρη στα LineLazer είμαστε σίγουροι ότι κάθε γραμμή είναι ίσια σαν βέλος, με σωστό πάχος και σταθερή ποιότητα.”  - HUGH BLACKBURN, υπεύθυνος της Roadgrip.

Δείτε επίσης:

Scroll to Top