Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Άνεση και ζεστασιά στο σπίτι

Άνεση και ζεστασιά στο σπίτι

Κάθε κτίριο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα Σύνολο. Η λειτουργικότητα, χρηστικότητα, οικονομία και άνεση είναι στοιχεία που επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες που πρέπει να συνυπολογισθούν κατά τον σχεδιασμό του κτηρίου.

Είναι απαραίτητο να επιλεγεί μια ιδανική λύση για τη σύνθεση και τα χαρακτηριστικά επένδυσης του κτιρίου ώστε να συνδυάζεται με τον τύπο χρήσης του κτιρίου, την τοποθεσία του, τον προσανατολισμό και κατασκευαστικό του σχεδιασμό.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης JUBIZOL, προστατεύει από την υγρασία, τον άνεμο, το κρύο και άλλες περιβαλλοντικές επιρροές, ενώ παράλληλα προσδίδει στο κτίριο την επιθυμητή αισθητική εμφάνιση. Οι απώλειες ενέργειας μέσω των προσόψεων για μια τυπική κατοικία ανέρχονται ακόμη και στο 40% του συνόλου που απαιτείται για θέρμανση, ενώ σ ένα πολυόροφο κτίριο διαμερισμάτων, το ποσοστό αυτό αυξάνεται σημαντικά.

Σε εναρμόνιση με τις προσπάθειες για οικονομία ενέργειας και τη μείωση των δεικτών αερίων του φαινομένου του θερμοκηπίου, καθώς και με το στόχο μείωσης των εξόδων θέρμανσης για το χειμώνα και ψύξης για το καλοκαίρι, η εφαρμογή συστήματος θερμομόνωσης της πρόσοψης ενός κτιρίου καθίσταται αυξανόμενα σημαντική.

Οι λύσεις που προσφέρονται από την JUB βασισμένες στην εκτενή εμπειρία μας σε διάφορες εφαρμογές των συστημάτων JUBIZOL αποδείχτηκαν εξαιρετικές όχι μόνο για τις καιρικές συνθήκες της Κεντρικής Ευρώπης αλλά και για τις ακραίες συνθήκες κρύου της Ρωσικής Άπω Ανατολής καθώς και στον ζεστό Ελληνικό και Ιταλικό Νότο.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης JUBIZOL χρησιμοποιείται σε διαφορετικούς τύπους κτιρίων και αρχιτεκτονικά στυλ. Το σύστημα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις επαρκούς και αποδοτικής θερμομόνωσης των εξωτερικών τοίχων του κτιρίου, προστατεύει τις προσόψεις από ατμοσφαιρικά φορτία και εκπληρώνει τις επιθυμίες για κάθε αισθητική εμφάνιση του κτιρίου.

Το σύστημα προσόψεων JUBIZOL παρέχει την επιθυμητή εμφάνιση σε κατοικίες, κτίρια γραφείων ή όποιον άλλο τύπο κτιρίου προσφέροντας χρωματικές αποχρώσεις και υφή τελικών στρώσεων, διακοσμητικά στοιχεία, μαρκίζες και άλλα παρεμφερή διακοσμητικά στοιχεία. Η εμφάνιση ανταποκρίνεται στο περιβάλλον και, επιπροσθέτως, αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επί μέρους στοιχείων του συστήματος θερμομόνωσης προσόψεων JUBIZOL καθορίζονται από ενδοεταιρικές κατασκευαστικές προδιαγραφές καθώς και σύμφωνα με τα πρότυπα της Σλοβενίας, της Ευρώπης και άλλα συναφή.

Η JUB ήταν από τις πρώτες Ευρωπαϊκές κατασκευάστριες εταιρίες που απέκτησε τα πρότυπα Ευρωπαϊκών Τεχνικών Εγκρίσεων (Εuropean Τechnical Αpprovals – ETA) για διάφορα συστήματα προσόψεων JUBIZOL ήδη από το 2004 και 2005, Το 2008 απέκτησε πέντε τεχνικές εγκρίσεις για εφαρμογή του συστήματος στην Γερμανική αγορά. Η JUB προσφέρει στους πελάτες της 10ετή εγγύηση ποιότητας για όλους τους τύπους του συστήματος. Τα προϊόντα του συστήματος JUBIZOL διασυνδέονται με ένα κόκκινο σήμα JUBIZOL – Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Ο υπολογισμός εξοικονόμησης ενέργειας του συστήματος μόνωσης εξωτερικών τοίχων JUBIZOL μπορεί να γίνει με την μηχανολογική ηλεκτρονική εφαρμογή JUB JUBIZOL. Για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες στον τομέα εσωτερικής ή εξωτερικής διακόσμησης, η ιστοσελίδα της JUB www.jub.eu προσφέρει την εφαρμογή JUB Design Studio που παρέχει απεικονίσεις τυπικών δωματίων και αντικειμένων όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων που έχουν στη διάθεσή τους.

Δείτε επίσης:

Scroll to Top