Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Σύστημα θερμοπρόσοψης JUBIZOL Strong  - Ενισχυμένο σύστημα υψηλών αντοχών ανθεκτικό στη χαλαζόπτωση

Σύστημα θερμοπρόσοψης JUBIZOL Strong - Ενισχυμένο σύστημα υψηλών αντοχών ανθεκτικό στη χαλαζόπτωση

Συνιστάται για κτήρια που απαιτούν τη μέγιστη αντοχή του συστήματος σε επενδύσεις φέροντος φορτίου, καθώς και σε επενδύσεις που απαιτούν υψηλή αντίσταση της επιφάνειας πρόσοψης σε κρούσεις και διάτρηση. Και οι δύο περιπτώσεις εξασφαλίζονται με την εφαρμογή μεγαλύτερου πάχους και διπλής ενίσχυσης της βασικής στρώσης. Η ασφάλεια του συστήματος διασφαλίζεται λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις καταστροφές που προκαλούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα, βανδαλισμούς, κατοικίδια, καθώς επίσης και από θερμικές συστολοδιαστολές οι οποίες μπορεί να προκύψουν από την εφαρμογή τελικού επιχρίσματος σκούρων αποχρώσεων. Σε κάθε περίπτωση, η ενίσχυση της βασικής στρώσης είναι ένα οικονομικό προληπτικό μέτρο. Το ενισχυμένο σύστημα JUBIZOL κατατάσσεται στην κατηγορία (4) τέσσερα, δηλαδή η καλύτερη τάξη σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κατηγορίας: Εγκρίσεις FM 4473 της American Family Mutual Insurance Company. Η αναφερθείσα ταξινόμηση σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορατές βλάβες κατά την πρόσκρουση με μια σφαίρα πάγου μέτρησης 5 εκατοστών σε διάμετρο και την κινητική ενέργεια των 40 J κάθετα προς την επιφάνεια πρόσοψης.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  1. Πιστοποιημένη αντοχή στη χαλαζόπτωση
  2. Εξαιρετική αντοχή των επιφανειών πρόσοψης σε κρούση και διάτρηση
  3. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων τελικών επιχρισμάτων (Φωτεινότητα Υ>25) – Unixil
  4. Μακροχρόνια αντοχή σε άλγη και μούχλα

Καταλληλότητα

  • Για όλους τους τύπους επιφανειών τοιχοποιίας
  • Για θερμική προστασία νέων κατοικιών και θερμική ανακαίνιση υφισταμένων κτηρίων, ύψους έως 22 μέτρων, σε περιβάλλοντα που απαιτούν υψηλή αντοχή σε καταστροφές που μπορεί να προκληθούν από καιρικές συνθήκες, βανδαλισμούς, ζώα κατοικίδια και μη, καθώς επίσης και σε ακραίες θερμικές συστολοδιαστολές

Η JUB έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Τεχνική Έγκριση (ΕΤΑ) για το σύστημα JUBIZOL, πρότυπο το οποίο εγγυάται μεταξύ άλλων ότι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο το Σλοβενικό Εθνικό Ινστιτούτο Κτίριο Πολιτικών Μηχανικών (Zavod za gradbeništvo Slovenija - ZAG) θα ασκεί τον έλεγχο της παραγωγής.

Downloads:

 

Δείτε επίσης:

Scroll to Top