Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Εξαγορά της JUB από τo DuluxGroup και δυναμική επέκταση της JUB HELLAS στην Ελληνική αγορά!

Εξαγορά της JUB από τo DuluxGroup και δυναμική επέκταση της JUB HELLAS στην Ελληνική αγορά!

Το DuluxGroup, ένας Αυστραλιανός όμιλος χρωμάτων που ανήκει στον Ιαπωνικό κολοσσό Nippon Paint, επιβεβαίωσε την εξαγορά της μεγάλης Σλοβένικης εταιρείας χρωμάτων και υλικών θερμοπροσόψεων JUB, με συμφωνία αξίας 194,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η JUB μετατρέπεται σε κόμβο για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενώ διατηρεί όλα τα brand names της και αποτελεί μέλος του ομίλου Ε&Α της Nippon Paint.

«Υπό την αιγίδα της DuluxGroup, η JUB θα απολαμβάνει αυτονομία και ανεξάρτητη ανάπτυξη, ενώ θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της πρόσβασης στην παγκόσμια αγορά, τεχνολογίες, δυνατότητες και άφθονους κεφαλαιακούς πόρους του Nippon Paint Group», ανέφερε η εταιρεία σε σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Patrick Houlihan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DuluxGroup, δήλωσε ότι με την υποστήριξη του τέταρτου μεγαλύτερου παραγωγού χρωμάτων στον κόσμο, η JUB θα συνεχίσει να χτίζει την ηγετική της θέση στην περιφερειακή αγορά, ενισχύοντας την καινοτομία, το χαρτοφυλάκιο και τη γεωγραφική της εμβέλεια. Θα μπορούσε επίσης να παίξει σημαντικό ρόλο στην επέκταση του ομίλου στη Δυτική Ευρώπη.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση για τους επενδυτές, η Nippon Paint δήλωσε ότι η JUB κατέχει ηγετικές θέσεις στην αγορά της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Σερβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, με αποτέλεσμα η εξαγορά να επιτρέπει πλέον στον όμιλο την χρήση του υφιστάμενου δικτύου διανομής της καθώς και την επέκταση του.

Ο Όμιλος Nippon δημιουργεί ένα προγεφύρωμα στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και στα Βαλκάνια, για διακοσμητικά χρώματα και συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Ειδικά στην Ελλάδα η JUB HELLAS κάνει δυναμική επέκταση με τη νέα σειρά προϊόντων MarkPro, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε καταστήματα & εμπόρους δομικών υλικών καθώς και σε μεγάλα έργα. Αναθεωρείται ολόκληρη η στρατηγική πωλήσεων και οργανώνεται νέο δίκτυο διανομής με επιλεγμένους συνεργάτες.

Η κορυφαία ποιότητα της επαγγελματικής σειράς MarkPro βελτιώνεται και άλλο, ενώ οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές του συστήματος μπορούν να ανταγωνιστούν και τις φθηνότερες προτάσεις της αγοράς.

Η JUB HELLAS προσφέρει τα καταξιωμένα υλικά της σε ασυναγώνιστες τιμές και αναζητά ενδιαφερόμενους εμπορικούς συνεργάτες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Δείτε επίσης:

Scroll to Top