Επικοινωνήστε: (+30) 210 3421 547 // info@kalivis.gr

Συστήματα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης, Στεγάνωσης, Επισκευών & Βαφής JUB

Συστήματα Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης, Στεγάνωσης, Επισκευών & Βαφής JUB

Στην εποχή μας, μέσα σε ένα ασφυκτικά διαμορφωμένο οικονομικό περιβάλλον, συνυπάρχουν η ενεργειακή κρίση και το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής που επηρεάζουν δραματικά τη ζωή μας.

Γι' αυτό, η θερμομόνωση των κτιρίων αποτελεί ένα ύψιστης σημασίας ζητούμενο τόσο σε νεοανεγειρόμενες οικοδομές όσο και σε υφιστάμενες κατασκευές. Η θερμομόνωση κάθε κτιρίου πρέπει να είναι αξιόπιστη, να γίνεται μία φορά, να αποδίδει τα μέγιστα, να χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και, κυρίως, να μην δημιουργεί προβλήματα λόγω κακοτεχνιών στην εφαρμογή της.
Μέσα από την πληθώρα των διαφόρων συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης που κυκλοφορούν στην αγορά, μεταξύ των οποίων πολλά "οικονομικά" αμφιβόλου ποιότητας, ο καταναλωτής καλείται να επιλέξει το κατάλληλο σύστημα θερμομόνωσης που θα εφαρμοστεί στο κτίριο του, το οποίο πρέπει να συνδυάζει, εκτός από τα παραπάνω, την μέγιστη ενεργειακή απόδοση, αντοχή στο χρόνο, ποιότητα κατασκευής αλλά και χαμηλό οικονομικό κόστος.
Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης JUB αποτελούν την πιο σίγουρη, αξιόπιστη και οικονομική λύση στην αγορά. Μάθετε γιατί ώστε να αποφύγετε προβλήματα και να πάρετε την κατάλληλη απόφαση για την θερμομόνωση σας. Σωστός πελάτης είναι ο καλά ενημερωμένος πελάτης και εμείς είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία!

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης JUB;

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: Η JUB προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που έχουν μελετηθεί, ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που συνδυάζουν διάφορα τυχαία υλικά, θέτοντας εν αμφιβόλω τη σωστή λειτουργία του συστήματος συνολικά και αυξάνοντας τον κίνδυνο αστοχίας. Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης JUB παράγονται εξ' ολοκλήρου από την εταιρεία JUB (ακόμα και η πολυστερίνη!). Είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα όχι μόνο κατά CE ως υλικά, αλλά και κατά ETAG ως πλήρη θερμομονωτικά συστήματα. Δεν αποτελούν συνονθύλευμα υλικών που μάζεψε και προσπαθεί να πουλήσει κάποιος με μόνο γνώμονα το συμφέρον του!

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ & ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ: Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης JUB εφαρμόζονται ήδη με επιτυχία για 45 χρόνια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Αντέχουν και αποδίδουν τα μέγιστα στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες και ικανοποιούν τις απαιτήσεις όσων τα εμπιστεύθηκαν σε κλιματικές διαφοροποιήσεις, από το βορειότερο άκρο της Ευρώπης μέχρι και το Νοτιότερο της Αφρικής. Για τις ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες έχουν σχεδιασθεί εξειδικευμένα συστήματα θερμομόνωσης, βιοκλιματικά, υψηλής διαπνοής, για παραθαλάσσιο περιβάλλον, καθώς και για ηπειρωτικό κλίμα, στο οποίο παρατηρούνται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα και πολύ ψηλές το καλοκαίρι.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ: H JUB κλείνει πάνω από 140 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στον κλάδο των κατασκευών, διαθέτει 15 εταιρείες σε 11 χώρες και παρουσία σε πάνω από 30 αγορές παγκοσμίως.

ΕΓΓΥΗΣΗ: Η JUB έχει καταφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα επιτυχημένου συνδυασμού μεταξύ των υλικών των συστημάτων θερμομόνωσης ETICS (External Thermal Insulation Composite Systems), έπειτα από πολυετείς έρευνες. Έχει αποδειχθεί, μέσω της εφαρμογής επιταχυνόμενης γήρανσης και ακραίων θερμικών εναλλαγών σε ειδικούς μικροκλιματικούς θαλάμους, ότι τα συστήματα θερμομόνωσης JUBIZOL έχουν μεγαλύτερη αντοχή και, κατά συνέπεια, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής έναντι άλλων συστημάτων θερμομόνωσης, ακόμη και στις πιο απαιτητικές κλιματολογικές συνθήκες. Τα συστήματα θερμομόνωσης JUBIZOL διατίθενται με ελάχιστη εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών στις σειρές JUBIZOL STANTDARD, COMFORT, MICROAIR,NATURE, STRONG and PREMIUM, ενώ δίνεται και η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης στα 25 έτη!

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Το κέντρο ερευνών της JUB είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα βιομηχανικά κέντρα ανάπτυξης στην Ευρώπη. Η εταιρεία διαθέτει ετησίως το 4% του τζίρου της σε έρευνα & ανάπτυξη.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Η ακαδημία της JUB, σε συνεργασία με τους κατά τόπους αντιπροσώπους, προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και πιστοποίηση τόσο στο προσωπικό της, όσο και σε εφαρμοστές σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Οι δυο βασικές κατευθυντήριες γραμμές της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και η παραγωγή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον και τον τελικό καταναλωτή. Όλα τα προϊόντα JUB είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Όλη σχεδόν η παραγωγή βασίζεται σε υδατοδιαλυτά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Είναι μια από τις πρώτες βιομηχανίες που έλαβε το πιστοποιητικό ISO 14001 και το πιστοποιητικό Responsible Care.

Τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματα ενισχύονται από τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές που η εταιρία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ προσφέρει και καθιστούν τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης JUB την απόλυτη λύση!

Είμαστε στη διάθεση σας να σχεδιάσουμε το κατάλληλο σύστημα θερμοπρόσοψης για τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε ολοκληρωμένη προσφορά.

Συνημμένο αρχείο PDF  Συστήματα JUBIZOL
Συνημμένο αρχείο PDF  Νέος Προϊοντικός Κατάλογος JUB
Συνημμένο αρχείο PDF  Πιστοποίηση Συστήματος Διογκωμένης Πολυστερρίνης ETA JUBIZOL EPS
Συνημμένο αρχείο PDF  Πιστοποίηση Συστήματος Εξηλασμένης Πολυστερίνης ETA JUBIZOL XPS
Συνημμένο αρχείο PDF  Πιστοποίηση Συστήματος Πετροβάμβακα ΕΤΑ JUBIZOL MW
Συνημμένο αρχείο PDF  Φασεις Εφαρμογής Συστήματος JUBIZOL

Δείτε περισσότερα:

Δείτε επίσης:

Scroll to Top